• Schrijvers boek PowerPoint Intelligentie

    Frowa Schuitemaker
  • Schrijvers boek PowerPoint Intelligentie

    Frowa Schuitemaker

Boekpresentatie 'PowerPoint Intelligentie'

23-06-2018, 14:25 | Lezersnieuws | Frowa Schuitemaker

Datum:

woensdag 27 juni 2018, 19:45

Locatie:

zandstraat 143
Boekhandel Van Kooten
Veenendaal

Boekpresentatie ?PowerPoint Intelligentie? bij Boekhandel van Kooten op woensdagavond 27 juni.

Hoe komt het dat er nog steeds zoveel presentaties zijn waarin PowerPoint meer kwaad doet dan goed? Wat maakt dat PowerPoint nog te vaak wordt ingezet als spiekbriefje? En vooral; waarom lukt het in een presentatie lang niet altijd om het gewenste doel te behalen?

Frowa en Charlotte hebben hier wereldwijd experts over gesproken die net als zij een einde willen maken aan het tijdperk Death by PowerPoint, dus aan die presentaties waarbij de communicatie doodslaat door de verkeerde inzet van PowerPoint. Niet door het promoten van het spreken zonder presentatieprogramma, want dan zouden ze volledig het kind met het badwater weggooien. Wel door het op zoek gaan naar een concept dat op een heldere en eenvoudige wijze in kaart brengt hoe je met een PowerPoint effectief kunt spreken.

Ze hebben speciaal hiervoor het model PowerPoint Intelligentie ontwikkeld met vijf elementen die in samenhang bepalend zijn voor het eindresultaat van elke PowerPointpresentatie. Hoe hoger je PowerPoint Intelligentie, hoe groter je impact. Hierbij maakt het niet uit of je professioneel spreker bent of af en toe spreekt als onderdeel van je werk. PowerPoint Intelligentie is praktisch bruikbaar voor iedereen die meer resultaat wil behalen met presenteren.

Hierover gaat het boek dat ze presenteren. Frowa Schuitemaker-Hartsema woont in Veenendaal. Charlotte Schuitemaker is er opgegroeid. Niet voor niets hebben ze ervoor gekozen om hun boek te presenteren bij Boekhandel van Kooten, Zandstraat 143 in Veenendaal.

27 juni 2018 Inloop vanaf 19.45 uur Start boekpresentatie 20.00 uur

Vooraf aanmelden via frowa@powerfulpresentations.nl is gewenst, maar niet verplicht. Meer informatie zie www.PowerfulPresentations.nl