Bazinga Comedy Night

17-05-2018, 10:56 | Lezersnieuws | Joachim Loggers

Datum:

donderdag 24 mei 2018, 20:15

Locatie:

Kerkwijk 10
Lampegiet
Veenendaal

diverse stand-up comedians Eindelijk stand up comedy in Veenendaal! Biertje, bitterbal... Vergeet de sportschool en kom je buikspieren trainen bij Bazinga Comedy Club in onze foyer!

Vanavond toveren we onze foyer om in een heuse comedy club. Duik mee in de fascinerende wereld van stand up comedy. Een microfoon, grappen in razend tempo en het publiek. Met alleen deze ingredi?nten bezorgen professionele stand-up comedians en aanstormende talenten je een avond om niet te vergeten.

Onze eigen comedian: MC Said el Hassnaoui Dit alles onder leiding van MC en stand up comedian Said el Hassnaoui: winnaar van het UICF Talent Award en Comedy Slam 2014, vaste comedian van Badaboom en de Comedy Explosion. Veenendaals eigen professionele MC en comedian.

Stand up comedy Veenendaal De programmering van vanavond word georganiseerd door AOT Events. Na uitverkochte shows in Amsterdam, Groningen, Rotterdam, Utrecht, Berlijn en Barcelona kan er nu ook in Veenendaal genoten worden van deze geweldige comedy shows met op iedere editie weer nieuwe line-up aan comedians. Eindelijk stand up comedy in Veenendaal!

Tickets via https://tinyurl.com/y72s3kzl

Line up: MC: WestSaid Marlon kicken Jeroen Pater Lambert-Jan koops Thomas van der Hulst