Columns

Columnist:

Veensteken

Te oud

Ze moeten tegen mij niet zeggen dat ik te oud ben om naar Utrecht te wandelen. Ik pakte vorige week mijn rugzak en ging ongeoefend richting Utrecht. Via Overberg, Maarsbergen, Maarn en daarna dwars door het bos naar Austerlitz.

Columnist:

Veensteken

Goudkust

Het Stadsstrand is een veelbesproken lapje grond in het centrum van Veenendaal. Niet in de laatste plaats door de acties van de SP.

Columnist:

Veensteken

'Omlijden'

Er zijn in Veenendaal momenteel zoveel omleidingen dat omleiden veranderd is in 'omlijden'. Zeker als je rond het centrum woont. Wanneer je daar op de fiets, scooter of in de auto stapt, moet je eerst diep nadenken welke route je moet nemen.

Columnist:

Veensteken

Een dagje uit

Als het onderdeel was geweest van het Zomerfestival, dan was de opening van de nieuwe Hoogvliet-supermarkt in het centrum zeker één van de hoogtepunten geweest. Honderden mensen kwamen de nieuwe winkel aan de Brouwersgracht bewonderen.

Columnist:

Veensteken

Stilte

Wat een enorme stilte in Veenendaal. Het went nooit, die bouwvakweken. Je krijgt zo nu en dan, zelfs nabij het centrum, het gevoel in Overberg te wandelen of te fietsen.

Columnist:

Veensteken

Onderhoud

Zo goed als alles wat je aanschaft of aanlegt heeft onderhoud nodig. Het woord onderhoud lijkt in het woordenboek van de gemeente Veenendaal niet voor te komen. Voor mijn gevoel, en ook van vele anderen, kan het beter.

Columnist:

Veensteken

Ideeëntijd

Hebt u dat ook altijd, dat u boordevol ideeën terugkomt van vakantie? Ik wel. Zo ben ik vier jaar geleden na mijn vakantie mijn eigen bedrijf gestart. En nog geen dag spijt van gehad. En wat zal het dit jaar worden? Ik heb inmiddels wel wat ideetjes verzameld.

Columnist:

Veensteken

Kater

Het comité www.gilbertjaar2019.nl heeft maar liefst drie ton subsidie aangevraagd. Dat bedrag willen ze verdubbelen met bijdrages vanuit het bedrijfsleven. Ze hebben al 75 mille van de gemeente gehad. Totaal dus 675.000 euro. Daar kun je wel iets voor organiseren lijkt me.

Pagina's