• Astrid Meyer

KerstFestival op De Ellekoot

Advertorial

VEENENDAAL Ruim honderd winnaars ontvingen afgelopen zaterdag een cadeaubon bij de eerste prijzenronde van het KerstFestival op De Ellekoot. Zij hadden gebruik gemaakt van één van de kortingsbonnen bij een aankoop op het winkelcentrum en kregen een dagprijs uit de eerste anderhalve week van de actie.

De Ellekoot in Veenendaal West is een compleet winkelcentrum voor de dagelijkse boodschappen. Met een Albert Heijn, verschillende verszaken tot een kaaswinkel en visspecialiteitenzaak, drogisterijen en een Blokker, Zeeman en Hema biedt zij alles van eten tot textiel en de benodigdheden in huis. ,,We hebben zowel voor als achter het centrum gratis parkeerplaatsen en alles dat je nodig hebt is dicht bij elkaar. Klanten vinden bij ons wekelijks nieuwe aanbiedingen en als winkeliers houden we regelmatig gezamenlijke leuke acties. Voor deze periode hebben we een prijzenfestijn met een grandioos KerstFestival. Klanten kunnen gebruik maken van een bonnenboekje met acties van verschillende winkels. Hier krijgen zij dan leuke kortingen tot gratis producten bij een aankoop. Uit de ingevulde bonnen trekken we dagelijks acht dagprijswinnaars'', legt Gerben van de Etos uit. Hij heeft al zo'n honderd mensen mogen bellen en afgelopen zaterdag kregen zij de prijs uitgereikt.

CADEAUBONNEN Op het plein van het winkelcentrum was het zaterdagmiddag rond twaalf uur bijzonder druk met alle winnaars die vol spanning voor de uitreiking waren gekomen. Niet alleen uit heel Veenendaal, ook mensen uit Overberg en Renswoude mochten een cadeaubon in ontvangst nemen. Twee jongedames in winters wit deelden heerlijke warme verse oliebollen uit. En bij de partytent reikte de voorzitter van winkeliersvereniging De Ellekoot Bas Bos de gelukkigen bij deze eerste ronde ieder een dagprijs uit. De winkeliers hebben hiervoor allemaal cadeaubonnen van vijftien euro beschikbaar gesteld naast alle aanbiedingen en acties. ,,Hoe meer aanbiedingsproducten zijn gekocht, hoe meer kans je maakt op een prijs. En de gewonnen cadeaubon van de winkel is vrij te besteden. De bonnenboekjes zijn nog geldig tot en met donderdag 24 december. Dan zullen we 's middags de laatste mensen bellen die deze week een dagprijs hebben gewonnen. Maar hiermee is het prijzenfestijn nog niet afgelopen!''

HOOFDPRIJS Met de laatste bon in het boekje kunnen bezoekers van De Ellekoot ook nog eens kans maken op fantastische hoofdprijzen. Van een verzorgde avond naar musical De Bodyguard tot een drone of bakfiets. ,,Maar tevens een weekendje weg, een Ray-Ban zonnebril of een iPad. Kans maken op één van de hoofdprijzen is makkelijk. Lever vijf kassabonnen van minimaal vijf euro van vijf verschillende winkels vastgeniet aan de ticket uiterlijk op de 24ste in bij de Albert Heijn. Wij zullen maandag na de Kerst de gelukkige prijswinnaars bellen'', besluit Gerben. Bezoek voor mooie aanbiedingen van cadeautjes of voor een heerlijke Kerstmaaltijd en Oudejaarsavondsnacks winkelcentrum De Ellekoot en maakt ook nog eens kans op prachtige prijzen voor een mooie start van 2016.