• Luciano de Graaf

Veense agent slaagt in zoektocht naar betrokken hulpverlener

VEENENDAAL De Veenendaalse agent Henk, die maandag op zoek was naar een betrokken hulpverlener, is geslaagd in zijn zoektocht, zo laat hij weten via Facebook. ,,Vanmiddag, omstreeks 16.00 uur, heb ik telefonisch gesproken met de betrokken hulpverlener, genaamd Wilbert, waarnaar ik op zoek was". Dit naar aanleiding van de hulp die Wilbert bood bij een reanimatie in Veenendaal maandag

Het zat de agent niet lekker dat hij na de reanimatie geen aandacht meer aan de hulpverlener had geschonken. ,,Toen mijn taak er binnen in de woning op zat en ik naar buiten liep, zag ik jou buiten staan", schrijft politieman Henk maandagochtend op Facebook. ,,Op het moment dat ik jou zag staan, zat ik vermoedelijk nog in de 'tunnel' van de reanimatie. Om deze reden, heb ik jou, vermoedelijk, geen aandacht gegeven. Dat zit mij niet lekker. Ik kom graag nog even in contact met jou", luidde de oproep van de agent.

,,Het blijkt maar weer dat wij het vaak samen doen. Samen zorgen wij voor de mensen in nood en de veiligheid in Veenendaal", besluit agent Henk in zijn reactie dinsdagmiddag.