Schipper 'Beveiligingsorganisatie van het jaar 2015'

VEENENDAAL Beveiligingsbedrijf Schipper Security uit Veenendaal is door de brancheorganisatie VEB genomineerd als 'Beveiligingsorganisatie van het Jaar 2015'. ,,Alle genomineerde bedrijven zijn met recht genomineerd. Ze doen net dat stapje extra wat hun bedrijf boven de rest uit doet steken, zijn innovatief en werken klantgericht. Zulk initiatief moet beloond worden", aldus Jan Kuipers, waarnemend voorzitter van de VEB.

Al meer dan 35 jaar is Schipper Security toonaangevend op het gebied van beveiliging in de regio. Schipper Security biedt een compleet pakket beveiligingsdiensten aan in de Betuwe, de Gelderse Vallei, de Utrechtse Heuvelrug, en de regio's Tiel, Culemborg en Arnhem. De werkwijze kenmerkt zich door een directe en no- nonsens aanpak. Als onderneming uit Veenendaal met lokale steunpunten spreken zij de taal van de ondernemers en van de regio.

Schipper Security is een onderdeel van Schipper Services Groep en er werken momenteel circa 75 medewerkers (fte). Tevens levert Schipper Security landelijk beveiligingsdiensten; hierin werkt zij samen met gelijkgestemde, regionaal sterke partijen. Naast mobiele surveillance is objectbeveiliging een sterke en groeiende dienst, waarbij met name in logistiek en hoog risico segmenten veel ervaring aanwezig is. De medewerkers treft u bijvoorbeeld achter de receptiebalie van het gemeentehuis te Veenendaal.

,,De nominatie is een enorme waardering voor onze medewerkers. Onze klanten weten inmiddels dat wij nét dat stapje extra doen. Het motiveert ons door te gaan op de door ingeslagen weg om de regio veiliger te maken", vertelt Alex Schipper, eigenaar van Schipper Security.

Eddy Diepenbroek, directeur van Schipper Security, vervolgt: ,,Vanuit onze afdeling Integrale Veiligheid werken wij samen met gemeenten en politie aan nieuwe initiatieven voor een veiligere omgeving. En dat doen we met succes; het aantal inbraken in 2014 was in Veenendaal wederom significant lager dan in 2013. Onze samenwerkingsovereenkomsten met partners als gemeente en politie maken van onze medewerkers een goed verlengstuk in ogen en oren op de weg. Ook de aansluitende veiligheidsproducten ontwikkelen we zelf."