• Adam Kerfoot-roberts

Ouwehands Dierenpark nieuwe sponsor NEC

RHENEN Ouwehands Dierenpark Rhenen en EnergieFlex slaan de handen ineen voor NEC. In het seizoen 2017-2018 zal zowel EnergieFlex als Ouwehands Dierenpark op de shirts te zien zijn. Op dinsdag 4 juli presenteert NEC de beide shirtsponsors voor komend seizoen in Pandasia, onder toeziend oog van reuzenpanda's Xing Ya en Wu Wen. Ondanks de doorlopende verbintenis heeft EnergieFlex het contract opengebroken en verlengd met maar liefst drie jaar. Komend seizoen kiest de energieleverancier voor de rugpositie om Ouwehand de kans te bieden op de voorzijde van het shirt te prijken. Dit alles met als doel om de krachten te bundelen voor een snelle terugkeer naar de Eredivisie.  

 

Jaap Bakker, algemeen directeur EnergieFlex: ,,We zijn zeer tevreden over de samenwerking met NEC. Het heeft ons geen windeieren gelegd, want zowel op het gebied van naamsbekendheid als nieuwe klanten hebben we prachtige resultaten geboekt. De afgelopen weken hebben we dan ook onze intentie uitgesproken om de samenwerking te verlengen. We geloven in NEC en hebben een goed gevoel bij de regio Nijmegen en de mensen van de club. Bovendien vinden we dat sportsponsoring pas rendeert als je je voor langere tijd verbindt aan een club. Na de degradatie werden we op de hoogte gebracht van de situatie dat Ouwehands Dierenpark graag komend seizoen hoofdsponsor wil worden om de club financieel een hart onder de riem te steken. Er volgde een prettig overleg, waarbij we gezamenlijk een plan hebben ontwikkeld om onze boodschap uit te dragen."  

 

Head of sales van NEC Martijn Ruiter over de vernieuwde samenwerking: ,,Marcel Boekhoorn (eigenaar van Ouwehands Dierenpark) is natuurlijk al jaren een bijzondere supporter van onze club. Het is extra speciaal en waardevol dat hij, juist nu de club sportief gezien in zwaar weer heeft gezeten, besluit om zijn liefde voor NEC te bezegelen met het hoofdsponsorschap van Ouwehands Dierenpark. We zijn hem daar dankbaar voor. We zijn ook enorm trots dat EnergieFlex heeft besloten om de samenwerking te verlengen en hiermee de komende drie seizoenen onze shirtsponsor is, ongeacht de divisie. Hun bereidheid om op die manier verbonden te blijven, toont echte betrokkenheid aan. Deze partners willen samen met ons de club terug naar het niveau brengen waar we thuis horen: de Eredivisie."