• Klaas Mollema en Thomas van Buren van Hillstar BV, winnaars ICT Award 2016.

    Business Event Veenendaal

Juryboek Business Event Veenendaal klaar

VEENENDAAL De voorbereidingen van het Business Event gemeente Veenendaal zijn in volle gang. Naar verwachting zullen er veel ondernemers aanwezig zijn om het programma op 20 november bij te wonen. In het officiële programma zal de 'Ondernemer van het Jaar' in drie verschillende categorieën bekendgemaakt worden.

Op dinsdag 13 juni heeft de laatste vergadering van de voordrachtcommissie, bestaande uit Herman van Rijnbach, Peter Baten, Geurt Valkenburg, Paul Bouwmeester, Caroline Kennepohl, Evan Pierik en Pieter Willemsen, plaatsgevonden. De voordrachtcommissie heeft na vier intensieve vergaderingen een prachtig juryboek weten samen te stellen waarin de parels van Veenendaal zichzelf presenteren. In de afgelopen periode hebben de voorgedragen ondernemingen de kans gekregen om hun onderscheidend vermogen te verwoorden in een motivatieformulier. Deze formulieren zijn gebundeld in het juryboek, die de voordrachtcommissie op 26 juni zal overdragen aan de jury. De jury staat onder leiding van juryvoorzitter Arnoud Wilod Verprille en bestaat uit Paul Roorda, Nel van Vessum, Henry Schut en Frans Pas.

Op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van het Business Event gemeente Veenendaal kan door de facebookpagina van het evenement te liken: www.facebook.com/businesseventveenendaal.

Meer informatie via tel. 0318-658740 of per e-mail info@nbe.nu.