• Astrid Meyer

Fer's Kitchen food en drinks

Advertorial

VEENENDAAL Eten bij Fer's Kitchen is een beleving. Van de kleurrijke inrichting met de vrolijke afbeeldingen op de muur tot de bestelling en fast service in de keuken. Hier bereidt Ferdinand de Jonge dagelijks met de beste verse ingrediënten een heerlijk tussendoortje tot lekkere gezonde maaltijd voor zijn gasten. 

Een vrolijk lachend broodje hotdog, een appel met een salade of broodje hamburger op een groene wand geven Fer's Kitchen een gezellige sfeer. Neem plaats aan de hoge tafels en geniet van je eigen samengestelde broodje. Of kies voor een lage tafel bij de grote open keuken. ,,Wij maken geen geheim van hoe we ons eten bereiden. Integendeel, iedereen mag het zien'', aldus Ferdinand. Bestellingen kun je plaatsen bij de kassa en Fer's Kitchen hanteert een 'No cash, only pin' beleid. Niet alleen veilig, maar ook lekker snel voor het betalen van je order. Hierna volgt een route door de keuken. Een beleving met de burger, pulled pork of hotdog op de plaat, eventueel een portie frites in de frituur en het hamburgerbroodje gaat even door een toaster.

,,Dit geeft een heerlijke crispy bite aan je hamburger en zorgt ervoor dat we ieder broodje mooi kunnen beleggen met alle toppings. En als gast ben je welkom om alles te bekijken, maar je mag ook aan een tafel plaatsnemen. Even gezellig kletsen met de mensen met wie je binnen bent gekomen en je hoeft niet bang te zijn je bestelling te missen. We geven je namelijk een buzzer mee, die afgaat wanneer je broodje gereed is'', laat Ferdinand zien. Hij heeft zijn strepen in de horeca verdiend met werken in restaurants tot een pizzeriaketen. ,,Ik wil mensen nu laten genieten van een echt goede hamburger en hotdog. Maar dan helemaal afgestemd op de persoon. De één wil wel gebakken uit, de ander niet en ook op de hotdog kun je extra toppings nemen. Bij Fer's Kitchen kun je in mijn keuken kiezen voor een echte hotdog of hamburger en zelf aangeven wat je erbij wil. Alles is natuurlijk vers en de hamburgers komen van Driessen uit Bunnik. Deze zijn 100 procent M.R.IJ. Beef en heel speciaal voor Fer's Kitchen gemaakt.'' Of kies voor een heerlijke kipburger en Fer's Kitchen serveert zelfs vegetarische burgers.

,,Kies voor jouw basishamburger, hotdog of pulled pork en wij bouwen voor 50 cent per topping jouw broodje. En met wat drinken en een portie frites heb je een heerlijke maaltijd'', besluit Ferdinand. Fer's Kitchen heeft toppings als cheddar kaas en oude kaas, Spaanse pepers, gebakken ui en champignons, bacon of een bbq saus. Hiermee maakt zij ieder broodje naar jou smaak. Tevens heeft Fer's Kitchen een uitgebreide saladebar. Alle salades zijn inclusief vier toppings en een dressing naar keuze. Zoals verschillende kazen, croutons, appel tot ceasar-, mosterd- en tuinkruidendressing. Bezoek voor een heerlijke broodje of salade met al je favoriete toppings Fer's Kitchen aan de Kerkewijk 37a, tegenover theater De Lampegiet. En in juli krijg je bij iedere bestelling een gratis puntzak frites met saus naar keuze. Houd voor meer aanbiedingen Facebook in de gaten en kijk voor alle acties en de openingstijden op: www.ferskitchen.nl.