De Veensche Businessclub: ,,EEN STERK EN INFORMEEL ZAKELIJK NETWERK''

Advertorial

VEENENDAAL Het nieuwe voetbalseizoen is gestart en ook De Veensche Businessclub heeft de aftrap genomen voor haar eerste seizoen. Verbonden aan voetbalvereniging VRC organiseert de club maandelijks evenementen met netwerkmomenten voor ondernemers.

,,De naam lijkt voor zich te spreken, maar brengt ook onze boodschap over. We richten ons met name op Veenendaal en ondernemers die hier lokaal verbonden zijn. De oude spelwijze geeft aan hoe wij graag zaken doen; met waarden en normen die vroeger zo normaal waren, eerlijk zaken doen en je afspraken nakomen. Na de oprichting hebben we al snel tientallen leden mogen inschrijven en zijn we begonnen met de planning voor netwerkbijeenkomsten en andere evenementen'', vertelt voorzitter René Pfeiffer. Langs de sportvelden maakt de businessclub vooralsnog geen onderscheid tussen wedstrijdbezoekers en leden. ,,Het blijft informeel en om die reden hebben we ook binnen onze club maar één lidmaatschapstarief. Alle leden zijn daarin gelijk.''

ONTMOETEN & ONDERNEMEN

,,Zelf ben ik via een buurman bij VRC terecht gekomen, die de club voorstelde om mijn zoon te laten voetballen. Hier ben ik gaan helpen in de sponsorcommissie, waarbij ik al snel in contact kwam met andere ondernemers. Zo ontdekten we dat er binnen de Veensche vereniging vraag was naar een eigen businessclub. . VRC is enorm aan het groeien, de voetbalvereniging behoort inmiddels tot de drie grootste voetbalclubs van Veenendaal. Samen met Wim van Dijk, Gert Jan van Elst, Alex Admiraal, Robert de Bruijn en Vincent Hovestad heeft René Pfeiffer de doelstellingen en activiteiten voor De Veensche Businessclub vastgesteld. ,,Op een informele manier ontmoeten en ondernemen staat centraal. Dit doen we naast onze borrels bijvoorbeeld met bedrijfsbezoeken, waarbij we bij één van de leden langsgaan. De data voor dit seizoen zijn gekozen en het programma tot de winterstop is al gevuld.'' De Businessclub denkt daarnaast aan twee bijzondere events per jaar, zoals een bezoek aan een voetbalwedstrijd in het buitenland. Of wellicht met de selectie mee op het jaarlijkse trainingskamp naar Marbella.

GOEDE CONNECTIES

Deze week heeft De Veensche Businessclub haar eerste evenement met Erik Hulzebosch; die als spreker zijn enthousiasme overbrengt . ,, Dit is waar de businessclub voor staat: een goed gevulde programmering met leuke en inspirerende bijeenkomsten. We willen zakelijke vriendschappen opbouwen, goede connecties die elkaar op zakelijk gebied kunnen ondersteunen. Juist dat we als een kleine club zijn begonnen, maakt dit persoonlijke contact mogelijk. Maar natuurlijk hebben we de ambitie om te groeien. Wel hebben we een branchebescherming; maximaal drie van elk segment. Dit om de kans op onderlinge 'handel' te vergroten. Bovendien heeft De Veensche Businessclub natuurlijk hart voor VRC. Naast dat de businessclub de voetbalvereniging financieel ondersteuning zal bieden, kunnen we met onze businessleden kijken of zij met hand en spandiensten ook bij projecten kunnen helpen bij VRC. Als bestuur staan we tevens open voor nieuwe initiatieven vanuit onze leden, ook in de activiteiten die zij graag als groep zouden willen ondernemen'', besluit René Pfeiffer. Kijk voor een overzicht van de komende netwerkmomenten, events, het laatste nieuws en tevens een contactformulier op haar website: www.deveenschebusinessclub.nl.