• Iphone reparatie Utrecht

De 'ANWB voor smartphones' rijdt nu ook in de Provincie Utrecht rond!

Utrecht Start-up Terello introduceert hun unieke concept nu ook in de gemeente Utrecht! Reparatie-op-locatie. Dat betekent dat jouw telefoon gerepareerd wordt binnen 30 minuten, waar jij maar wilt! Dus of je nou op kantoor zit of thuis: wij komen vandaag nog naar je toe en genezen dat iPhone scherm van die lelijke barsten. Terwijl jij gewoon door gaat met waar je mee bezig was.

Ons concept ontstond terwijl wij door de stad liepen, op zoek naar een goede plek voor een betrouwbare iPhone reparatie. Dat bleek nog lastig te vinden. Best gek eigenlijk, als je beseft dat wij de producten die wij vaak gebruiken gewoon thuis laten bezorgen. Kleding bestellen wij op websites, verschillende supermarkten komen de boodschappen brengen en ook maaltijden kunnen wij heel eenvoudig binnen een uurtje thuis laten bezorgen. Toch struinen wij alsnog vaak door achterafstraatjes in de zoektocht naar een goede en betrouwbare reparatiewinkel voor onze telefoon. Dit terwijl onze telefoon toch écht wel boven aan de lijst hoort van 'belangrijkste-gebruiksvoorwerpen'.

Daarom besloten wij dat het tijd was voor verandering. Met ons nieuwe concept hoef je niet langer urenlang te zoeken naar een winkel, en je maar blijven afvragen of er niet opeens gele strepen op je scherm komen te staan na een reparatie. Nee, onze gecertificeerde reparateurs komen naar jou toe (kantoor, kantine, kinderdagverblijf, you name it) en voeren daar een professionele telefoon reparatie uit. Wij kunnen alle iPhone en Samsung telefoons binnen 30 minuten repareren, en geven op al deze reparaties ook nog eens twee jaar garantie.

Door al deze mooie voordelen is het de afgelopen tijd hard gegaan. Wij hebben een gigantisch aantal aanvragen ontvangen, en zijn dus uitgebreid naar steeds meer steden in Nederland, waaronder ook nu Utrecht! Geweldig nieuws natuurlijk, maar nog mooier vinden wij dat klanten ook blij zijn met onze reparaties. En dat blijkt: ons concept, gecombineerd met de snelle en betrouwbare service krijgt op www.klantenvertellen.nl een gemiddelde beoordeling van een 9.4!

Wil je meer informatie? Kijk op onze website of vraag direct een iPhone reparatie aan!