• Ted Walker

Gepromoveerd Veenendaal hengelt aanvaller binnen

VEENENDAAL Enkele dagen na de promotie naar de derdeklasse, maakt Veenendaal bekend dat het Lars Nieboer van Candia'66 overneemt. De linksbenige aanvaller moet bij de ploeg Arco van Elst meer keuzemogelijkheden voorin geven.

 

Jeroen van der Veer

 

De overgang van de speler komt erg laat in het seizoen. Toch is dit niet omdat Nieboer wilde wachten of Veenendaal wel zou promoveren, legt de aanwinst uit. ,,Ik was eigelijk totaal niet bezig met een overgang, tot dat ik zaterdag werd benaderd. Dat heeft mij wel aan het denken gezet. Vervolgens hebben we maandag een gesprek gehad en toen was ik er vrij snel uit."

 

Toch was het niet makkelijk om Candia'66 te verlaten, bekent Nieboer. Desondanks denkt de linksbenige aanvaller dat hij een goede beslissing heeft gemaakt. ,,Omdat ik natuurlijk nog een jonge speler ben, denk ik dat ervaring binnen het team waar ik in speel een vereiste is. Bij Candia'66 stoppen of gaan er komend seizoen veel ervaren spelers weg waar ik veel van heb geleerd en waar ik nog steeds van kan leren. Ik denk dat het beter is voor mijn ontwikkeling om in een team als Veenendaal te spelen, omdat hier een aantal ervaren spelers lopen en er ook kwalitatief goede spelers zijn aangetrokken."