• Ted Walker.

Bekerindelingen Veenendaal, VRC en SVP bekend

VEENENDAAL Voetbalbond KNVB heeft vandaag de indelingen voor het toernooi om de districtsbeker bekend gemaakt voor de ploegen van de derde, vierde en vijfde klasse.

Dit seizoen is voor het eerst bij de poule-indeling rekening gehouden met de speeldag: zaterdagclubs kunnen in deze bekerfase alleen nog maar teams treffen die op zaterdag uitkomen. De drie poulewedstrijden worden in de eerste drie weekenden van september gespeeld. De volgorde van de wedstrijden wordt pas volgende week bekend gemaakt. Alleen de poulewinnaar plaatst zich voor de volgende bekerronde.

Veenendaal treft in poule 13 derdeklasser FC Driebergen en de vierdeklassers FZO en VVA Achterberg.

In poule 20 speelt VRC. De Veenendalers treffen als tegenstanders derdeklasser Nieuwland en de vierdeklassers Musketiers en De Posthoorn.

Candia'66 krijgt in poule 24 te maken met derdeklasser Focus'07 en de vierdeklassers DVSA en Faja Lobi KDS.

Poule 25 laat zien dat SV Panter het in de poulewedstrijden opneemt tegen derdeklasser Cobu Boys en de vierdeklassers Oranje Wit en VOP.

De wedstrijden staan gepland voor 2/3 september, 9/10 september en 16/17 september. Vorige week werd al de indeling voor de eerste- en tweedeklasser bekend, De Merino's speelt daarin tegen CJVV, Renswoude en SDV Barneveld.