• 112Heuvelrug.nl
  • 112Heuvelrug.nl
  • 112Heuvelrug.nl
  • 112Heuvelrug.nl
  • 112Heuvelrug.nl

Overval in Debussystraat in Veenendaal (update)

VEENENDAAL In de Debussystraat in Veenendaal is maandagavond rond 20.30 uur een overval gepleegd. Het gaat om een twee-onder-een-kapwoning waar een internetbedrijf gevestigd is. De daders zijn er met buit vandoor gegaan richting de Slaperdijk.

Volgens de politie gaat het vermoedelijk om vier jongens, donker getint en met donkere kleding. Er werd gedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp en met buit vertrokken ze in de richting van de Slaperdijk. Niemand raakte gewond. Direct werd in de omgeving een zoekactie gestart onder andere met behulp van Burgernet. De daders werden niet aangetroffen. Er wordt onder andere verder sporenonderzoek en buurtonderzoek verricht. Ook werd een groot deel van de straat afgezet.

De politie is meteen een onderzoek gestart. Ter plaatse heeft de politie een groot deel van de straat afgezet.

In de woning is het bedrijf Ladyphonewinkel.nl gevestigd. Volgens omwonenden is het er een komen en gaan van auto's en busjes die pakketjes komen halen of brengen. Ook zou het bedrijf al eens eerder overvallen zijn.

DADERS Het zou gaan om vier jongemannen in de leeftijd van 15 tot 20 jaar. Allen zouden donker getint zijn en donkere kleding aan hebben. Ze waren vermoedelijk lopend. Getuigen die nog niet met de politie gesproken hebben en/of mensen die meer informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de recherche via 0900-8844. Anoniem reageren kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.