• Facebook Liesbeth Geuze

Gezin zoekt arts die hulp verleende bij ongeluk

VEENENDAAL Welke vrouwelijke arts heeft 18 juli hulp geboden in Veenendaal aan een vrouw die van haar fiets is gevallen? Het is een vraag die het gezin Geuze op Facebook stelt en massaal wordt gedeeld. Deze arts heeft mogelijk dierbare informatie over de mevrouw, die de volgende ochtend overleed aan de gevolgen van een hersenbloeding. 

 

Jeroen van der Veer

 

Het ongeluk gebeurde op dinsdag 18 juli om 14.00 uur in Dragonder-Oost bij de oversteek van Essenlaan - Buddinghof. Er stopte direct een vrouw die zich voorstelde als arts en zij belde ook het alarmnummer.

,,Er is in die paar minuten zoveel gebeurd dat er heel veel langs mijn vader op is gegaan", aldus Liesbeth Geuze in een openbaar Facebook-bericht. ,,Nu zijn wij, mijn vader, broer, zus en ik, op zoek naar deze vrouwelijke arts."

 

,,Mijn lieve vader zou heel graag deze arts willen spreken want zij is degene geweest die het laatste contact met mijn moeder heeft gehad", staat te lezen in het bericht die al honderden keren is gedeeld. ,,Mijn moeder is de volgende ochtend overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding die zij op heeft gelopen bij de val. Wij hopen dat er iemand is die weet om welke arts dit zou kunnen gaan? Kent u iemand in de wijk die arts is? Of kent u iemand die dinsdag rond 14 uur een arts op bezoek heeft gehad in Dragonder-oost? Wilt u dan op dit bericht reageren of anders delen?"