Zakelijk lezersnieuws

Aanleg Park Spoorloos in Delft gegund aan Koninklijke Ginkel Groep

Ontwikkelingsbedrijf Spoorzone Delft heeft de opdracht voor de aanleg van Park Spoorloos verleend aan de Koninklijke Ginkel Groep. In mei start het hoveniersbedrijf met de aanleg van het park achter het monumentale stationsgebouw.

Netwerken in het kwadraat: Bigday FoodValley regio

150 professionals en honderden mbo-studenten van ROC A12 Technova en Aeres MBO ontmoeten elkaar tijdens Bigday in regio FoodValley op woensdag 18 april. In gesprek met elkaar voor maximale kansen straks op de arbeidsmarkt. Voorafgaand leerden de studenten netwerken en het belang daarvan.

Gratis CV-check

JobTotaal biedt dienstverlening rondom werk en loopbaan. Voor werkgevers, werknemers en particulieren. Kom langs op ons kantoor en ervaar wat wij voor je kunnen betekenen.

Open les mindful bewegen en meditatie

De werkdag of het weekend op een bewuste en ontspannen manier beginnen. Ontdek zelf hoe dat is. De les wordt begonnen met eenvoudige langzame bewegingen om de aandacht in het lichaam te brengen.

Volop tuinvoordeel bij Brandhof Dier en Ruiter!

Bij Brandhof Dier en Ruiter aan de Kooiweg 4a in Renswoude/Veenendaal West hebben ze alles in huis om uw tuin om te toveren tot een waar paradijs. Tijdens de Potgrond Aktie Weken is dit ook nog eens supervoordelig!

Boeiende Tom Coronel bij BOV

In de volle zaal van Residence Rhenen vertelde Tom Coronel onlangs aan 120 leden van de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV) hoe hij in 2011 verkozen werd tot e-commerce ondernemer van het jaar.

Themabijeenkomst Circulaire Economie

De wereldbevolking groeit en grondstoffen worden steeds schaarser. We staan daarom voor de uitdaging onze huidige economie aan te passen, en wel naar een circulaire economie. Hoe speel je hier als ondernemer tijdig en slim op in? En welke kansen liggen er voor de Veenendaalse ondernemers?

Nadine van Spanje wint de titel 'ROC A12 Student-ondernemer 2018'

Afgelopen woensdag 4 april won Nadine van Spanje uit Veenendaal de titel 'ROC A12 Student-ondernemer 2018. Een groep studenten van verschillende opleidingen hebben de afgelopen tijd het 'Ik ga ondernemen' traject gevolgd, het excellentietraject ondernemerschap van ROC A12.

Paasshow 2e paasdag

2e paasdag open van 2 tot 5 ter kennismaking en verloting gratis auto chek autohandel en garage erris kruisboog 25 veenendaal koffie staat klaar

Theater 'Vrij?' door mensen met een verstandelijke beperking

Werkatelier GoedGemutst, een dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking, is weer klaar voor een nieuwe productie van een theaterstuk. Dit jaar spelen zij ‘Vrij?’ een theaterstuk naar het idee van het boek van Max Lucado, bekend als ‘stippen en sterren’.

Pagina's