Zakelijk lezersnieuws

Nieuwe directeur eigenaar voor Spot ICT Oplossingen

Tien jaar geleden zette Spot de eerste schreden als zakelijk netwerkbeheerder in de wereld van ICT. Onder leiding van oprichter Bart Kuipers werd de onderneming uitgebouwd tot een landelijk opererende full service ICT-organisatie.

Veenendaal meest aantrekkelijke gemeente voor starters

Veenendaal is de meest gunstige gemeente voor starters in Utrecht, blijkt uit onderzoek van hypotheekadviseur eyeOpen.nl. Zij deden onderzoek in alle Nederlandse gemeenten en provincies.

Opmerkelijke zonnepanelen langs de A12

Langs de A12 staat een opmerkelijke en innovatieve Smartflower. Deze zonnepanelen liggen niet vast, maar draaien met de zon mee. De bijzondere panelen staan op de parkeerplaats van businesslocatie VONK360 en leveren onder andere stroom aan de snellaadpalen voor elektrische auto's.

Gratis Seminar: Hoe haal je het maximale uit je bedrijf?

Wat zijn de valkuilen waar (bijna) ieder bedrijf tegen aan loopt? Deze vraag en de oplossing geven we jou tijdens dit gratis seminar. Vanuit onze visie, kennis en ervaring geven wij jou:

- 7 pijlers voor succes

- Hoe jouw bedrijf er organisatorisch uit kan zien

Hoe houd ik mijn hersenen gezond? | Ondernemersevenement 0318Samen 9 oktober 2017

Als ondernemer, leidinggevende bent u constant alert. U bent bezig om het bedrijf goed te laten draaien, nu en in de toekomst. Elke dag gebruikt u volop wat zo normaal lijkt: uw hersenen. "The little grey cells" zijn o zo belangrijk. In gezonde hersenen zit muziek voor een ondernemer.

Infoavond Mindfulness

Wil je ontdekken of mindfulness iets voor je is? Kom naar de informatieavond op dinsdagavond 26 september om 19.15 uur, de kosten bedragen €10,-. Naast verschillende oefeningen wordt er iets verteld over de inhoud van de training.

Veenendaal meest aantrekkelijke gemeente voor starters

VEENENDAAL Veenendaal is de meest gunstige gemeente voor starters in Utrecht, blijkt uit onderzoek van hypotheekadviseur eyeOpen.nl. Zij deden onderzoek in alle Nederlandse gemeenten en provincies.

Informatiebijeenkomst subsidie zonnepanelen bedrijfsdaken

Veenendaalse ondernemers en eigenaren van bedrijfsgebouwen kunnen zich nu inschrijven voor de subsidieaanvraag voor zonnepanelen op hun bedrijfsdak. Bedrijven en (non-profit) instellingen die hernieuwbare energie willen produceren, kunnen gebruik maken van de SDE+ subsidieregeling.

Start vandaag zet consultancy wereld op zijn kop

Het inhuren van een consultant wordt vaak als duur gezien. Tarieven voor inhuur liggen vaak boven € 125,- per uur zonder dat bekend is wat daarvoor terug komt. Er kleeft een groot risico aan dat de consultant niet waar maakt wat hij of zij belooft.

ASB breidt uit met plaagdierbeheersing

Per 1 september biedt ASB vanuit het midden van Nederland een nieuwe dienst aan: plaagdierbeheersing. Het bedrijf, ook gespecialiseerd in riooltechniek en asbestsanering, speelt met de uitbreiding in op een vraag van de markt.

Pagina's