Zakelijk lezersnieuws

Carola van Benthum gaat verhuizen

De damesmodezaak Carola van Benthum gaat in augustus verhuizen naar Wijk bij Duurstede. In de historische binnenstad betrekt ze daar een karakteristiek winkelpand aan de Veldpoortstraat.

Mountainbike clinic Utrechtse Heuvelrug voor winnaars actie De kantoorspecialist 

Ter ere van de finaleplaats bij het Vitaalste Bedrijf Utrecht maakten de klanten van de De kantoorspecialist kans op een volledig verzorgde mountainbike clinic. Afgelopen vrijdag hebben de winnaars hun prijs in ontvangst genomen.

Kansen met Participatie

U wilt vanuit de MVO-gedachte best graag iemand met een afstand tot de arbeidsmarkt in dienst te nemen. Of u bent dit wellicht wettelijk verplicht vanuit de Participatiewet. Maar hoe pakt u het aan? Wie kan u ondersteunen?

Nieuw natuur initiatief gestart: Natuurpro

Netwerk van natuur professionals gaat samenwerken aan een groener Nederland

Meet & Greet Lynn Austin

Lynn Austin wordt geroemd om haar historische en bijbels-historische romans, waarvan in Nederland inmiddels meer dan 400.000 exemplaren verkocht zijn. Ze is de winnares van meerdere Christy Awards, de meest prestigieuze prijs voor christelijke romans in de Verenigde Staten.

Het is netwerken bij Businessclub De Heuvelrug

Geweldig nieuws, drie Businessclub leden doen zaken met elkaar, dat is nog eens netwerken vinden wij. Wij feliciteren de volgende leden graag Heuvel Horeca, Auto Versteeg Buurman Veenendaal en D-SIGN Makers.

Oud-docent schrijft bijzonder boek

Veenendaal.  De Veenendaler Job Borg (66) schreef het boek “Een handvol tarwekorrels 7+1=8”.Het boek bevat 12x5 hoofdstukken en een flink aantal Bijbelse onderwerpen komt aan bod.

Aanleg Park Spoorloos in Delft gegund aan Koninklijke Ginkel Groep

Ontwikkelingsbedrijf Spoorzone Delft heeft de opdracht voor de aanleg van Park Spoorloos verleend aan de Koninklijke Ginkel Groep. In mei start het hoveniersbedrijf met de aanleg van het park achter het monumentale stationsgebouw.

Netwerken in het kwadraat: Bigday FoodValley regio

150 professionals en honderden mbo-studenten van ROC A12 Technova en Aeres MBO ontmoeten elkaar tijdens Bigday in regio FoodValley op woensdag 18 april. In gesprek met elkaar voor maximale kansen straks op de arbeidsmarkt. Voorafgaand leerden de studenten netwerken en het belang daarvan.

Gratis CV-check

JobTotaal biedt dienstverlening rondom werk en loopbaan. Voor werkgevers, werknemers en particulieren. Kom langs op ons kantoor en ervaar wat wij voor je kunnen betekenen.

Pagina's