Zakelijk lezersnieuws

Open huis veertien huurappartementen De Rozenbottel

Op vrijdag 17 november en vrijdag 1 december krijgen potentiële huurders de kans om vrijblijvend een kijkje te nemen in het fraai (in aanbouw zijnde) nieuwbouwcomplex "De Rozenbottel". De deuren zijn geopend van 15.00-16.00 uur.

Betrokken hoofdsponsor aan het woord

Maandag 20 november zal de 13e editie van het Business Event gemeente Veenendaal plaats vinden in De Basiliek. Tijdens het officiële programma zullen de awards uitgereikt worden aan de meest onderscheidende ondernemers uit Veenendaal.

Jaar na jaar een succesvol netwerk evenement!

Maandag 20 november zal de 13e editie van het Business Event gemeente Veenendaal plaats vinden in De Basiliek. Tijdens het officiële programma zullen awards uitgereikt worden aan de meest onderscheidende ondernemers uit Veenendaal.

Koninklijke Ginkel Groep vertegenwoordigt Nederland met Natuurlijk Zwembad op internationaal congres

De Koninklijke Ginkel Groep dingt mee naar de internationale Pondy Award met een Natuurlijk Zwembad. De Pondy Award wordt uitgereikt tijdens het IOB-congres (Internationale Organisation für Badegewässer) in Leeuwarden.

Lancering NPV Ondernemer voor het leven

De NPV - zorg voor het leven wil de komende jaren haar invloed vergroten door meer aandacht voor het leven te vragen in politiek en samenleving. Ondernemers kunnen de reikwijdte van het geluid van leven in de Nederlandse samenleving helpen vergroten.

Primeur bij Bochane Ede; donderdag 2 november van 8.30 tot 12.00de nieuwe Nissan Leaf!

Ede - Donderdag 2 november vindt er een primeur plaats in Ede. De baanbrekende Nissan Leaf wordt onthuld bij autobedrijf Bochane.

Revolutionair

De CO-dagen komen er weer aan

Op 22 en 23 november worden voor de vierde keer de Christelijke Ondernemersdagen gehouden. Ditmaal voor het eerst in De Basiliek te Veenendaal.

Chr. Kinderopvang Luna opent niet locatie voor buitenschoolse opvang in Veenendaal West

Na veel voorbereidingen zijn de pedagogisch medewerkers van de buitenschoolse opvang van Chr. Kinderopvang Luna er helemaal klaar voor; een nieuwe locatie in Veenendaal-West!

Gave verhalen over zinvol ondernemerschap in de Basiliek

Is het mogelijk dat ondernemers de samenleving een beetje mooier kunnen maken? ,,Wij denken van wel. De overheid, de scholen, de kerk, maar vooral ook het bedrijfsleven hebben unieke mogelijkheden om het leven van minderbedeelden op positieve manier te beïnvloeden,,

3P-netwerken

Deze avond vindt plaats in Hotel 't Paviljoen - naast Ouwehands Dierenpark Rhenen. We gaan gezellig met elkaar netwerken in groepjes van drie.

Programma en locatie

Inloop: vanaf 19:30 uur.

Start programma: om 20:00 uur

Pagina's