Zakelijk lezersnieuws

Rhenens bedrijf Scent & Spice in de finale van de Freelancer of the Year Awards 2018

Het Rhenense bedrijf Scent & Spice, opgericht door etnobotanica en kruidenkundige Nele Odeur, staat in de finale van de Freelancer Of The Year (FOTY) Awards van 2018. De prijzen worden op 7 april in Amersfoort uitgereikt tijdens de Dag van de ZZP'er.

Stichting Schuldhulp Veenendaal ontvangt cheque van Coöperatiefonds Rabobank

Op 22 februari 2018 is aan de Stichting Schuldhulp Veenendaal een cheque uitgereikt door het Coöperatiefonds van de Rabobank Vallei en Rijn te Ede.

Een nieuw jasje voor Alfisure, zelfstandig RegioBank adviseur

De zelfstandig RegioBank adviseur in Rhenen, Alfisure, gaat verbouwen. Per 1 maart zal gestart worden met het moderniseren van de buitengevel.

Graag vertellen we meer over dé vernieuwing van Van Hardeveld, fase één van ons inspiratiehuis

Wat maakt het zo inspirerend? En wat is de link met vitaliteit?

Solex Rijden Eiland van Maurik bestaat 10 jaar

Op 1 maart 2018 is het alweer 10 jaar geleden dat Peter en Maartje Snijders zijn gestart met Solexverhuur vanaf het Eiland van Maurik. In eerste instantie onder de naam 'Toertocht Betuwe', maar inmiddels meer bekend onder de nieuwe naam 'Solex Betuwe'.

Doorbraak naar zakelijk succes, ZZP Event op 22 maart 2018

ZZP Valley heeft in samenwerking met Zakelijk Succes Academy een gratis inspiratiesessie georganiseerd voor alle MKB ondernemers en zelfstandig professionals. Als spreker van dit event zal Bart van den Belt tips weggeven die leiden tot een "Doorbraak naar zakelijk succes".

Gratis workshop Solliciteren met Succes in Veenendaal

Hoewel het aantal banen in een groot aantal sectoren fors groeit, zijn er nog altijd vacatures waar veel kandidaten voor beschikbaar zijn. De verhouding tussen vraag en aanbod verschilt ook sterk per regio. Voor sommige vacatures is de concurrentie tussen sollicitanten nog steeds groot.

Open Ondernemers Koffie Bennekom 20 februari over LinkedIn tips

Op 20 februari 2018 staat de Open Ondernemers Koffie Bennekom en omgeving in het teken van LinkedIn tips voor ondernemers. Zoals altijd draait de Open Koffie om informeel netwerken en kennismaken onder het genot van een heerlijk kop koffie of thee met lekkere koekjes.

De verbouwing is begonnen bij Jac. van Hardeveld!

Bij Jac. van Hardeveld gaan de slopers door het pand. Deze week was het eindelijk zo ver: de klap van de eerste breekhamer klonk. Na een jaar van plannen en voorbereiden, is de verbouwing nu officieel begonnen.

Derde prijs voor Koninklijke Ginkel Groep in Praag

In Praag heeft de Koninklijke Ginkel Groep met project Centrumplan Waddinxveen afgelopen donderdag de derde prijs gewonnen voor de beste Optigroen daktuin van Europa.

Pagina's