Verkiezingen lezersnieuws

Peter de Rooij beoogd wethouder voor SGP Rhenen

SGP-raadslid Peter de Rooij is voor de Staatkundig Gereformeerde Partij de beoogde wethouder als de coalitieonderhandelingen tussen SGP, PCR, CU en D66 in Rhenen positief verlopen.

Dat heeft SGP-fractievoorzitter Gert van Laar woensdagavond 11 april 2018 meegedeeld.

ProVeenendaal: Aan de slag!

Afgelopen donderdag is de nieuwe gemeenteraad geïnstalleerd.

Informateur kan snel klaar zijn

De uitslag van de onlangs gehouden gemeenteraadsverkiezing heeft een moeilijke puzzel opgeleverd voor de grootste partij, de CU, die een informateur heeft aangewezen voor een (in)formatie die moet leiden naar een formateur die kan slagen en zal uiteindelijk moeten leiden naar een nieuwe

Dezelfde coalitie Veenendaal kan door

De uitslag van de vorige week gehouden gemeenteraadsverkiezing heeft een bijna onoplosbare puzzel opgeleverd voor de grootste partij, de CU, die het voortouw moet nemen voor een (in)formatie. Deze (in)formatie zal uiteindelihk moeten leiden naar een nieuwe coalitie.

ProVeenendaal op werkbezoek bij De Lampegiet

Ook in verkiezingstijd zet ProVeenendaal de bezoeken aan bedrijven en instellingen gewoon door. Afgelopen maandag waren zij op bezoek bij theater De Lampegiet. 

Open brief ProVeenendaal aan alle ondernemers

Geachte ondernemer,

We sturen u deze mail niet als spam maar om u te informeren en te betrekken bij de toekomst van (ondernemend) Veenendaal. Als ProVeenendaal zien wij een aantal, economische, speerpunten voor de komende 4 jaar. Deze delen wij graag met u.

Uitslagenavond LIVE op Midland FM

De ontknoping van de gemeenteraadsverkiezingen zijn aanstaande woensdag uitgebreid te horen op Midland FM. 

De streekomroep streeft ernaar als eerste de verkiezingsuitslag in Veenendaal, Woudenberg, Scherpenzeel & Renswoude te brengen. 

ProVeenendaal aan de slag tijdens de “Week van zorg en welzijn”

Afgelopen week was het de “Week van zorg en welzijn”. 

Stemmen is kiezen

Op 21 maart zijn er gemeenteraadsverkiezingen. In Veenendaal is er keus genoeg op wie u kunt stemmen.Het zijn geen landelijke verkiezingen en laat u dus niet op het verkeerde been zetten.

GroenLinks wil salarisplafond wethouders en gesubsidieerde instellingen

Niet alleen landelijk, maar ook lokaal voert GroenLinks actie tegen exorbitante salarissen. GroenLinks Veenendaal vindt het ongepast dat salarissen van directies en besturen van door de gemeente gesubsidieerde stichtingen en organisaties ongebreideld kunnen groeien. Belastinggeld

Pagina's