Sport lezersnieuws

Simultaan bij de Veenendaalse Schaakvereniging

Op donderdag 1 maart organiseert de Veenendaalse Schaakvereniging een simultaan. In groep A zullen de spelers het opnemen tegen Gunie du Chatinier. In groep B worden de spelers uitgedaagd door voorzitter Pim Dik.

Schaatsbaan Allurepark de Lucht Renswoude klaar voor vorstperiode

We zijn al weer dagen druk bezig geweest om de ijsbaan weer vol met water te laten lopen. Afgelopen nachten heeft zich het eerste ijslaagje gevormd. Nu maar hopen dat de vorst echt door zet en dat we midden volgende week kunnen schaatsen.

Sportcafé

Woensdag 21 februari werd het door Sportservice Veenendaal georganiseerde Sportcafé gehouden in het businesshome van DOVO. Dit als warming-up voor de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart . Met het Sportcafé wil Sportservice Veenendaal de sport in Veenendaal op de kaart zetten.

VAV-Veenendaal gaat samenwerken met Runnersworld-Ede

Veenendaal Runnersworld Ede draagt zowel de baanatletiek als het hardlopen een warm hart toe. Deze beide takken van sport maken ook onderdeel uit van de door de atletiekvereniging VAV-Veenendaal aangeboden sportactiviteiten.

EK-kwalificatie waterpolo in zwembad de Vallei

Zaterdag 24 februari 2018 spelen de Nederlandse waterpolomannen tegen Litouwen een EK-kwalificatiewedstrijd in zwembad De Vallei. De organisatie van de wedstrijd is een samenwerking tussen de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB), VZC en Team Veenendaal.

Jeugd Bowlen

Bowlen saai??? Bowlen als sport????

Ja, waarom niet……De allereerste verenigingskampioenschappen van de jeugd zit erop. En wat was het spannend!!!

VVD stelt vragen over veiligheid op en rond sportvelden

De VVD heeft vragen gesteld over de veiligheid op en rond de sportvelden aan de Spitsbergenweg, naar aanleiding van een werkbezoek aan voetbalclub VRC. De partij kreeg er te horen dat er wordt gedeald, is er overlast van onbevoegden en dat er een onveilige verkeersituatie is.

Veense skate sessie

Op donderdag 1 maart 2018 wordt er een skateboard sessie georganiseerd. Dit is een initiatief vanuit een groep skateboarders in Veenendaal die gebruik maken van het skatepark aan de Groeneveldselaan en van mening zijn dat dit skatepark aan verbetering, verbouwing en vernieuwing toe is.

OPENING FYSIOTHERAPIEPRAKTIJK 'T ZANDT

Vanaf zaterdag 17 februari is Fysiotherapiepraktijk 't Zandt geopend om mensen te behandelen. Op 17 februari zal dit dan ook gevierd worden. Iedereen is welkom om onder het genot van een kop koffie of thee kennis te maken met Thomas van Bendegem, eigenaar van Fysio 't Zandt.

Oud en jong kan terecht bij de Greb

Na 2 nachten vorst kon de ijsbaan eindelijk weer open op woensdag en donderdagochtend. Helaas moest de baan rond de middag dicht ivm de invloed van de zon en temperatuur op de baan.

Pagina's