Sport lezersnieuws

Synchroonzwemmen bij de Veenendaalse Zwemclub

Wist je dat Veenendaal een Synchroon zwem afdeling heeft? En wist je dat het een sport is dat heel veel elementen combineert: conditie en lenigheid, kracht en elegantie, uitvoering op muziek in teamverband en figuren zwemmen als individu.

GVVV eert helden uit kampioensploeg 1960

G.V.V.V. heeft de nog laatst levende helden uit de kampioensploeg van 1960 geëerd tijdens de jubileumavond afgelopen vrijdag.

We zijn van start op vrijdag in het STADSPARK

Afgelopen januari zijn we van start gegaan met de Fitclub Veenendaal, waar mensen meedoen aan de 24FitChallenge, om de beste versie van jezelf te worden. Het maakt niet uit, wil je aankomen, afslanken of vetverbranden. Alles is mogelijk. Bij ons gaat het om Fit,Fun,Free.

Volop enthousiasme op 70ste verjaardag van G.V.V.V.

Bijna 300 enthousiaste jeugdleden vierden woensdag de 70ste verjaardag van de Gelders Veenendaalse Voetbal Vereniging. Het was van 14.00 uur 's middags tot 22.00 uur 's avonds één groot feest op het hoofdveld en in het clubhuis.

Vernieuwde HZW Veense Kampioenschappen succesvol verlopen

Afgelopen week vond de 14de editie van de HZW Veense kampioenschappen plaats.

Zaterdag 18 nov as Veenendaalse voetbal derby : vv Veenendaal - VRC

A.s. zaterdag is er weer een heuse Veenendaalse voetbal derby. Dan ontvangt vv Veenendaal dorpsgenoot VRC. U bent van harte welkom op het sportpark de Groenevelden. VRC staat 3e en vv Veenendaal 7e.

De wedstrijd vangt om 14.30 uur aan.

Dekker en Dirksen winnen in Renswoude

DEKKER EN DIRKSEN WINNEN IN RENSWOUDE

Zaterdag 04 november na afloop van de Halve marathon van Renswoude kleurde het podium VAV blauw, ondanks de wind en regen werden er door de VAV atleten veel persoonlijke records behaald.

Nationaal en Internationaal tennissucces Stéphanie Visscher

De 17 jarige Stéphanie Visscher van VTC heeft de laatste tijd een paar opmerkelijke tennisprestaties neergezet. Bij de Rotterdam Open won ze het ITF Future dubbeltoernooi waardoor ze al gelijk een grote sprong op de wereldranglijst maakt.

Halve van Renswoude laatste wedstrijd voor Anna Diepeveen (74)

Na ruim 100 wedstrijden in de laatste tien jaar, stopt Anna Diepeveen (74) met hardloopwedstrijden. Als afscheid liep ze afgelopen zaterdag (4 november) op de drempel van haar 75e verjaardag nog de 5 kilometer prestatieloop tijdens de Halve van Renswoude.

Halve van Renswoude prooi voor Erik Dekker

De 33e editie van de halve marathon van Renswoude is afgelopen zaterdag gewoon door Erik Dekker. De 31-jarige atleet van de Veenendaalse Atletiek Vereniging (VAV) won zeer overtuigend door vanaf de start gelijk de kop van de wedstrijd te pakken.

Pagina's