Sport lezersnieuws

‘Als zij het kunnen, dan kan ik het ook!’

Velen in de triathlonwereld kennen de naam Rob Barel. De wereldkampioen en olympiër is misschien wel Nederlands meest succesvolle triathleet tot nu toe. Maar wat velen wellicht niet weten: achter elke man staat ook een sterke vrouw. Een drievoudig ironwoman zelfs.

Vrouwenvoetbaldag bij DOVO

Woensdag 25 april krijgt dit een vervolg in de vorm van een clinic. Iedereen is welkom; neem vriendinnetjes, buurmeisjes, en zusjes mee om kennis te maken met DOVO en het mooiste spelletje wat er is.

WEES WELKOM!

VZC zwemmers exceleren tijdens Swim Cups en maken zich op voor competitiefinale

De afgelopen weekenden werden in Den Haag en Eindhoven twee internationale Swim Cup’s gehouden.

Twee keer prijs voor turnvereniging Deos

Dit weekend waren er weer trunwedstrijden voor Deos. Sabine van Delft wist tijdens de wedstrijden in Apeldoorn met niveau Pre-instap 2 D3 de 2e plek te bemachtigen! Ook Niels v Heerikhuize viel in de prijzen hij werd 1e tijdens de districten finale van Oost en Noord in Putten!

Projectkoor Oriolus - Jenkins en Larson

Op 21 april om 16.00 uur wordt in de Westerkerk, Goudvink 2 te Veenendaal, een concert gegeven door het landelijk bekende projectkoor ?Oriolus? dat in 2008 werd opgericht en onder leiding staat van Andr? van Vliet.

Jongens D-Jeugd 2 van VCV pakken het volleybalkampioenschap

UTRECHT – In Sporthal de Paperclip in Utrecht wisten de jongens van het tweede D-jeugdteam van VCV zaterdag hun kampioenschap veilig te stellen. En dat voor het einde van de competitie met nog een wedstrijd voor de boeg!

Adoptieschool gezocht voor het Monument der Gevallenen

Op initiatief van de Stichting Veteranen Contact Veenendaal wordt ieder schooljaar een groep 8 van een Basisschool in Veenendaal benaderd om de adoptie van het "Monument der Gevallenen" op de Kerkewijk nabij het Stationsplein op zich te nemen.

Kom voetballen en maak nieuwe vrienden / vriendinnen!

Kom voetballen en maak nieuwe vrienden / vriendinnen!

In de leeftijdscategorie van 6 tot 11 jaar kunnen wij bij v.v. Veenendaal nog jongens en meisjes gebruiken voor versterking van onze teams.

In de komende maanden kostelooks enkele trainingen meedoen is mogelijk.

Week van de teek. Geen paniek, verwijder teken op tijd

ARNHEM –Met het oplopen van de temperatuur worden ook de teken weer actief. Narigheid na een tekenbeet kan voorkomen worden door het snel verwijderen van het beestje met een speciale tekenpas. Zo’n pas is gratis aan te vragen via de website van Geldersch Landschap & Kasteelen.

CLV sportiefste vo-school van Nederland!

Het Christelijke Lyceum Veenendaal is tijdens de ‘Sportiefste school van Nederland verkiezing’ op 11 april uitgeroepen tot de sportiefste vo-school van Nederland.

Pagina's