Sport lezersnieuws

Grote hockeytoernooien dit weekend bij VMHC Spitsbergen

Veenendaal is volgend weekend een beetje het middelpunt van de hockeyende jeugd. Zaterdag 23 juni zal er op de velden van VMHC Spitsbergen het grote Spitsies PEP toernooi gehouden worden. Dit is voor meisjes van 7-10 jaar. Dit jaar is de vijfde editie van dit toernooi.

Winst voor Blue Socks Honkbal pupillen

Veenendaal, zaterdag 16 juni 2018

Na een gedegen warming-up en honkballers die er veel zin hadden begon de Blue Socks aan de wedstrijd tegen de Moorfielders uit Ede.

Kubb toernooi in Veenendaal

Op zaterdag 7 juli vindt voor de 3e keer het Kubb toernooi in Veenendaal plaats. Kubb is een van origine Zweeds spel waarbij je houten blokken van elkaar om moet gooien. Steeds meer mensen weten het spel te waarderen, vandaar dat ook meerdere toernooien in Nederland worden georganiseerd.

Veenendaalse zwem4daagse van maandag 25 juni tot en met donderdag 28 juni in zwembad De Vallei

Ook dit jaar organiseert VZC E&P afdeling zwemmen in samenwerking met Sportservice Veenendaal de Nationale Zwem4daagse van maandag 27 juni tot en met donderdag 30 juni. Deelnemers kunnen starten tussen 17.30 en 19.30 op de afstanden 250 of 500 meter in het 25 meterbad van zwembad De Vallei.

VZC zwemmers maken zich op voor Nederlandse Kampioenschappen

Een groep van 16 VZC-zwemmers neemt aankomende donderdag t/m zondag deel aan het Nederlandse Junioren en Jeugd Kampioenschap zwemmen in het Pieter van den Hoogenband zwemstadion in Eindhoven.

Innovative Group – VZC stijgt in het klassement

Weert. Afgelopen zaterdag stond de tweede wedstrijd van de 1eDivisie Triathlon op het programma. De wedstrijd ging over de olympische afstand (1500 m zwemmen – 40 km fietsen – 10 km hardlopen). Het team bestond uit Vincent Böhm, Erik Wolsing, Rob Barel en Jan Bos.

Europees kampioen Martin Rietdijk

Martin Rietdijk van Fysio4all te Renswoude heeft in Gliwice in Polen een uitstekend resultaat geboekt na een aantal mooie winst partijen heeft hij de Europese titel behaalt in het jiu jitsu.

G. VERWEIJ BOUW  |  10 jaar!

Afgelopen zaterdag tijdens het Hans van Wamel 5 tegen 5 toernooi bij SV Panter hebben de vrienden van Gerwin Verweij hem verrast met een prachtig reclamebord t.b.v. het 10-jarig bestaan. Nogmaals van harte gefeliciteerd en dat er nog vele jaren zullen volgen. 

Dovo O10-1 winnaar van VRC O10 toernooi!

Dovo O10-1 is afgelopen zaterdag winnaar geworden van het VRC O-10 toernooi! Na behaalde winst op thuisclub VRC, GVVV en Advendo ging Dovo in poule 1 met de beker naar huis!

Pagina's