Sport lezersnieuws

Schieten - PCP luchtgeweer - kruisboog

Dit schrijven is voorlopig om te kijken of er voldoende animo voor is voor deze vormen van schieten.

Workshop Aerial Yoga 30 september

Workshop 2 uur Aerial Yoga Restorative incl. thee/koffie en wat lekkers.

Ook zo toe aan een momentje voor jezelf, even niks moeten en helemaal tot rust komen. Lichte inspanning wissel je af met ontspanning, ondersteund door een hangmat zo'n 15cm boven de grond.

Veenendaalse Tennisclub "V.T.C." doet mee met AH Sportactie

Veenendaal - Op 1 oktober 2017 zijn klanten van de Albert Heijn met een volle spaarkaart bij V.T.C. welkom om uit te vinden of tennis bij hen past. Voor VTC is de AH Sportactie een mooie kans om hun sportactiviteiten in de spotlights te zetten en mensen te laten ervaren welke sport bij hen past.

MJD, 2e in landelijke finale!!

Groningen Atletiek was afgelopen weekend het decors voor de nationale Finale CD-junioren competitie

Sterke schaakvrouw bij Veenendaalse Schaakvereniging

Op zaterdag 23 september vindt in Café Sporthal Veenendaal-west, pal naast station Veenendaal-West, Veenslag 70 Veenendaal in winkelcentrum Ellekoot een schaakhappening plaats ter ere van het 70 jarig bestaan van de Veenendaalse Schaak Vereniging (aanvang 13.00u).

Jesse de Heer 2e, Martijn Bloem 4e in topklasse middellange afstand Survivalrun Udenhout

Veenendaal-Udenhout. Op zondag was er in Udenhout de officiële opening van het Landelijke middellange Survivalrun circuit.

TVVW Clubkampioenen 2017 bekend

Op zaterdag 16 september vonden op Tennisvereniging Veenendaal West (TVVW) de finales van de Clubkampioenschappen 2017 voor senioren plaats.

Droomstart Hang On jeugd in Landelijke competitie Jessyca van Engelenburg wint overtuigend

Veenendaal-Bakkerveen Afgelopen zaterdag heeft de jeugd van team Hang On een zeer succesvolle seizoenstart gehad in het Landelijke Survivalrun Circuit .

SneeuwFit in Veenendaal start 25 oktober in gymzaal De Zoete Inval

De SneeuwFit-cursus van Skivereniging Gelderse Vallei in Veenendaal begint direct na de herfstvakantie in gymzaal De Zoete Inval 6. Om kennis te maken met SneeuwFit als voorbereiding op de wintersport is er een gratis proefles op 5 en 12 oktober.

5 weekse cursus Mindful Run - Rhenen

Ben je net begonnen met hardlopen? Loop je al langer en ben je benieuwd hoe je je ademhaling effectiever kunt inzetten? Vind je bewustwording en bij je gevoel komen belangrijk? Niet de prestatie maar het plezier, van hard- naar harTlopen.

Pagina's