Sport lezersnieuws

Schrijf je nu in voor de GVVV Voetbal Academie

Is uw kind tussen de zes en veertien jaar oud en wil hij of zij een betere voetballer of keeper worden? Meld hem of haar nu aan voor de GVVV Voetbal Academie!

Workshops: Kinderyoga in het Park en Yoga in het Park

Voor het eerst in de geschiedenis van yoga in het park is er tegelijkertijd een kinderyogales van Evelinde Schuitemaker in het Park de Groenevelden in Veenendaal ingang skatebaan. Zaterdag 22 juli om 10 uur.

vv Veenendaal winnaar van eerste Introbouw 35-plustoernooi

Zaterdag 8 juli werd op ons Sportpark het allereerste Introbouw 35+ toernooi gehouden. Dankzij onze hoofdsponsor Introbouw hadden we 8 teams die aan dit toernooi deelnamen. GVVV, DOVO, VRC 1, VRC 2, sv Panter, vv Veenendaal, De Merino's 1 en De Merino's 2 deden aan dit toernooi mee.

Veenendalers lopen snelle tijden in Olomouc

24 juni jl vond de jaarlijkse Mattoni Halve Marathon plaats in Olomouc. Vanuit Veenendaal namen Jannik Klumpenaar en Erik Dekker hieraan deel. De deelname was mogelijk via Stichting Stedenband Veenendaal - Olomouc en de gemeente Olomouc.

Onderzoek sportparticipatie in Veenendaal afgerond

Sportservice Veenendaal heeft in het afgelopen half jaar een onderzoek uitgevoerd naar de sportparticipatie in Veenendaal volgens de Richtlijnen Sport Onderzoek. Inwoners in de leeftijd van 6 tot 80 jaar zijn uitgenodigd om een schriftelijke enquête in te vullen.

Blue Socks Honkbal Aspiranten winnen ruim van UVV in Vleuten

Met 13 spelers sterk wordt er door Blue Socks begonnen aan de eerste inning. Dit gaat heel goed, zodra er spelers op het honk komen, weten zij te scoren door te stelen. Hoewel het lastig slaan is op de linkshandige pitcher van UVV, levert het al 7 punten op in de eerste slagbeurt.

Brons in Elite en goud, zilver en brons op European Championships OCR voor Hang On

Tijdens European Championships Obstacle Course Racing behaalde het team Hang On The Netherlands ongekende successen.

HZW Veense Kampioenschappen zet deur open

Het is net zomer, maar de organisatie van de HZW Veense Kampioenschappen is alweer druk met de voorbereidingen voor de 14de editie van dit jaarlijkse dubbeltoernooi begin november.

FCV trekt Schuilenburg aan

In navolging van Jeroen den Hartog tekende Stefan Schuilenburg afgelopen week onder het toeziend oog van voorzitter Verbaarschott en coach Van Donselaar een overeenkomst die hem tot 2020 aan Futsal Club Veenendaal verbindt.

Den Hartog volgende aanwinst FCV

Na het vastleggen van Khalid Oulad Ahmed heeft Futsal Club Veenendaal de volgende Veenendaler aan de selectie toegevoegd. De 25-jarige Jeroen den Hartog zette recentelijk zijn handtekening onder een contract dat hem voor de komende drie seizoenen aan de Veenendaalse zaalvoetbalclub bindt.

Pagina's