Lokaal lezersnieuws

Blaaskapel Caecilia Veenendaal in actie tijdens Ede dweilstad

Op zaterdag 16 juni was het een groot muzikaal feest in de binnenstad van Ede. Op 5 podia verspreid door het centrum speelden maar liefst 15 verschillende dweilorkesten. De Blaaskapel Caecilia Veenendaal (BCV) is al vele jaren vaste deelnemer aan dit gezellige evenement.

Een lach en een traan in Filmhuis Veenendaal

In Filmhuis Veenendaal draait op zaterdagavond 23 en woensdagavond 27 juni om 20.00 uur de Britse tragikomedie Finding Your Feet. Ook leuk om te melden: de zomerse buitenfilms komen terug!

Ook Hertog Diervoeders steunt KiKa

Hertog Diervoeders en haar klanten hebben KiKa de afgelopen maand gesteund.

veel bekijks.

kijken en bekeken worden, daar draaide het zaterdag om

op de oldtimerdag.

Evenwicht

Knap staaltje beheersing van de tractor  om deze stil te laten staan op de evenwichtsplaat.

Scheepjeshoof deelde weer uit

In het drukbezochte winkelcentrum De Scheepjeshof deelden de winkeliers weer een leuke attentie uit op zaterdag 16 juni.

De Zonnebloem naar de Zandsculpturen in Garderen

Op vrijdag 15 juni zijn een klein groepje deelnemers en vrijwilligers van de Zonnebloem Veenendaal naar de oude Meesters in Garderen geweest. De schilderijen van de oude meesters dit keer niet geschilderd, maar vervaardigd van zand. Wat te denken van de Nachtwacht en de anatomie les van zand.

Tamminga, puur genieten! Scootmobiel Toertocht 2018

14 juni 2018 is de vijfde scootmobieltoertocht verreden de "Tamminga, puur genieten!" Toertocht. Er viel een licht buitje maar dat weerhield ons niet om aan de tocht te beginnen. Het ging o.a. over 't Goeie Spoor en in West via fietspaden naar Haspel en de Haarweg door Overberg.

Scholieren helpen tuinieren

Er zijn veel ouderen in onze gemeente die om verschillende redenen hun tuin niet kunnen onderhouden. Zo zijn ze bijvoorbeeld ziek, hebben ze geen omgeving die kan helpen en weinig financiële mogelijkheden. Mevrouw …. is negentig jaar en valt onder deze groep.

Wandelen voor en met mantelzorgers

Verlangt u naar een ochtend voor u zelf? Houdt u van de natuur? Wilt u ervaringen uitwisselen met andere mantelzorgers en woont u in de gemeente Rhenen?

Pagina's