Lokaal lezersnieuws

Jubilarissen bij de Veenendaalse Harmonie Caecilia

Tijden de algemende ledenvergadering van de Veenendaalse Harmonie Caecilia werden 3 leden in het zonnetje gezet. Rianne 25 jaar lid, Hans 50 jaar en Gert 50 jaar. 

 

Zonnebloem Loterij

 PERSBERICHT | <Donderdag 19 April 2018> 

Zonnebloemloterij weer van start

Jumbo Huibers en Robbert van der Staaij zamelen geld in voor KiKa

Bij de Jumbo Huibers in Veenendaal is afgelopen maand geld ingezameld voor KiKa (Kinderen Kankervrij). 

Examenklas organiseert spelletjesochtend voor ouderen

Leerlingen uit de VMBO examenklas met het profiel Zorg en Welzijn van het Perron, hebben twee ochtenden verzorgd bij Ontmoetingscentrum Veenendaal. 

Voor de tweede keer airbags gesloten uit dezelfde auto

Op de nacht van dinsdag 17 april en woensdag 18 april is een bewoner aan de Donderberg in Rhenen de dupe van brutale airbage dieven. Erg geschrokken van de mananier warop dit kinderlijk eenvoudig in circa 10 minuten gebeurt.

Voorjaarsconcert Gospelkoor Ha Kol Tsa Ier en Testify

Op zaterdag 21 april geeft Gospelkoor Ha Kol Tsa Ier samen met Chr. Koor Testify uit Aalten en gospelconcert. Het concert wordt gehouden in de Christelijk Gereformeerde Kerk te Aalten (Berkhovestraat 9). Het concert begint om 19.30 uur.

Buitenzwembad woensdag tot en met vrijdag open

Vanwege het verwachte mooie weer gaan de buitenzwembaden van zwembad De Vallei eerder open.

Dansgroep Tarumbeta Africa op Montessori Kind Centrum Aan de Basis

Op woensdagochtend 25 april a.s. zal muziek- en dansgroep Tarumbeta Africa uit Nairobi in Kenia een bijzonder optreden verzorgen voor leerlingen en leerkrachten op MKC Aan de Basis.

Wint een Utrechtse boom straks de Europese verkiezing

LEERSUM – Nederland doet dit jaar voor het eerst mee aan de Europese verkiezing Tree of the Year. SBNL Natuurfonds in Leersum zal in de komende drie jaar exclusief de Nederlandse inzending voor deze verkiezing selecteren.

Voorlichting sociale media op de Windroos

Woensdag 11 april was een belangrijke dag voor de oudste leerlingen en alle ouders van de Windroos Veenendaal. De dag stond in het teken van voorlichting en praten over het gebruik van sociale media. Theatergroep Zwerm speelde de voorstelling iSocial .

Pagina's