Lezersnieuws

Van Dijk pakt drie Nederlandse titels

Veenendaal – Zaterdag 23 juni 2018 vonden in Ahoy Rotterdam de Nederlandse Kampioenschappen individueel springen plaats. De turnster van Exalto Sport Lunteren en Turnschool Rijssen kwam zaterdag in actie op diverse onderdelen.

Boekpresentatie 'PowerPoint Intelligentie'

Boekpresentatie ?PowerPoint Intelligentie? bij Boekhandel van Kooten op woensdagavond 27 juni.

Eyelove XL in Veenendaal

 

 

Eyelove XL in Veenendaal

 

Artifoto, de Veenendaalse fotospeciaalzaak, gevestigd in de Hoofdstraat besloot in oktober 2016 het assortiment met een nieuwe productlijn uit te breiden.

Afscheid Parkmanager Geurt Valkenburg

Tien jaar lang heeft hij zich ten volle ingezet voor de ondernemers in Veenendaal, door als Parkmanager de operationele zaken op de bedrijventerreinen te regelen.

Médecin de Campagne in Filmhuis Veenendaal

Dit weekend is François Cluzet te zien in de nieuwe film Médecin de Campagne.

top beachvolleyballers in actie tijdens rijnweek 2018 

Op woensdagavond 4 juli om 19.30 uur is Excelsior Volleybal in samenwerking met  Sportservice Rhenen erin geslaagd om vier gerenommeerde top  beach volleybalteams,  twee dames en twee herenteams., naar Rhenen te halen.

Schilderworkshops in 'Onder Ons'

Woensdagmorgen. Bij het ontmoetingshuis ‘Onder Ons’ in Veenendaal staat de voordeur wijd open. Bij binnenkomst voel je je meteen welkom: “Hé, leuk dat je er bent! Wil je een bakkie?”

Cursusprogramma najaar 2018 Volksuniversiteit Veenendaal online

Het nieuwe cursusprogramma van de Volksuniversiteit Veenendaal voor het najaar 2018 staat vanaf vandaag, donderdag 21 juni, online. Bekijk op de vernieuwde website de mogelijkheden om in het nieuwe seizoen een taal te leren, te fotograferen, te schilderen of een boeiende lezing te volgen!

Rode Kruis Week in Veenendaal van start

Duizenden vrijwilligers gaan komende week, tijdens de Rode Kruis Week, met een collectebus langs de deuren om steun te vragen voor de lokale hulp van het Rode Kruis. Ook worden er in het hele land activiteiten georganiseerd rondom de hulporganisatie.

Pagina's