Lezersnieuws

Aandacht voor Circulaire Economie

Zowel leden als niet-leden van de Bedrijvenkring Ondernemend Veenendaal (BOV) waren aanwezig bij de themabijeenkomst van de BOV Business School, een gezamenlijk initiatief van gemeente Veenendaal en BOV.

Jubilarissen Gospelkoor Rejoice

Tijdens de Algemene Ledenvergadering jl. van Gospelkoor Rejoice uit Veenendaal werden er 3 koorleden gehuldigd, omdat zij al 25 jaar lid zijn van dit koor.

VZC-zwemmers 3e van Nederland

De zwemmers van VZC zijn afgelopen zaterdag in de finale van de KNZB-Hoofdcompetitie derde van Nederland geworden.

Twintig jaar samenwerken aan een vitaal platteland

Vereniging Vallei & Boerderij stopt op hoogtepunt

Honkbal aspiranten Blue Socks vieren 1e competitie winst met lekkere hamburgers

De honkbal aspiranten van Blue Socks hebben de 1e winst van de competitie in de pocket. Voor het team, waarvan 2/3 van de spelers vorig seizoen nog pupillen speelde, was dit de bevestiging dat het er wel in zit.

touwtrekken in veenendaal 

Nu we al een aardige tijd in de top van touwtrek sport meedraaien, zijn wij als vereniging altijd op zoek naar nieuwe leden om de sport nog verder te laten groeien.

Twintig jaar samenwerken aan een vitaal platteland

Vereniging Vallei & Boerderij stopt op hoogtepunt

Landjepik Strandbootcamp

Ga fit de zomer in en doe iedere eerste maandag van de maand mee met de gratis Landjepik Strandbootcamp! In samenwerking met Fitbody Coaching wordt op maandag 7 mei, 4 juni, 2 juli, 6 augustus en 3 september een uitdagende bootcamp training gegeven geschikt voor alle niveaus!

Start seizoen stadsstrand: nog een hele zomer ‘Landjepikken’

Er is afgelopen jaar veel over te doen geweest en misschien is het op dit moment wel het meest besproken plekje van Veenendaal: het stadsstrand.

Outdoor avontuur voor jonge mantelzorgers

Een nieuwe, gratis toegankelijke, zomerse activiteit voor een hele bijzondere doelgroep, dat is wat Rotaract Club Veenendaal en Veens Welzijn voor ogen hebben. En dat is gelukt, want zaterdag 2 juni as.

Pagina's