Lezersnieuws

ScootmobielClub Veenendaal reed de " VoetPlus Praktijk & Dylan's Garage Toertocht" van 21 km.

Donderdag 21 september is de elfde scootmobieltoertocht van dit 10 jarig jubileumjaar verreden. De "VoetPlus Praktijk & Dylan's Garage Toertocht" van 21 km ging vanaf de Clublocatie Scootie's Home richting Veenendaal West en de industrieterreinen De Faktorij en De Campagnie.

Scholierenloop op 4 oktober bij VAV

De Veenendaalse Atletiek Vereniging organiseert op 4 oktober alweer de 23e editie van de Van Kooten Scholierenloop. Alle leerlingen -van groep 3 t/m/ 8 - van de Veenendaalse basisscholen zijn door VAV uitgenodigd voor dit, inmiddels traditionele, evenement.

Rommelmarkt en bazar in de Pniëlkerk

Ieder jaar wordt door een groot aantal vrijwilligers van de Christelijke Gereformeerde Pniëlkerk een bazar en rommelmarkt georganiseerd.

Deze gezellige Bazar wordt gehouden op woensdag 4 oktober a.s. .

Het volgende wordt onder meer aangeboden:

Start bouw Ederveens Hofje

Aan de rand van Ederveen, aan de Wetsteenhof, start op 11 oktober de bouw van Ederveens Hofje. Een nieuwbouwplan met zes klassieke huizen in een overzichtelijk hofje.

2 cursussen Bij NWR

NORDIC WALKING RHENEN EN VEENENDAAL

start met 2 nieuwe cursussen:

Nordic Walking en Sportief Wandelen.

Op zaterdag 21 oktober start de 5 weekse cursus Nordic Walking.

Gelopen wordt op zaterdagmorgen in het zandgat Kwintelooijen te Rhenen.

MKB/Accountants VCV wint enerverend eerste duel in topdivisie

MKB/VCV is afgelopen zaterdag begonnen aan de competitie. En dit seizoen kent op zijn beurt óók weer een heel aantal nieuwigheden: nieuwe competitie, nieuwe tenues, een nieuwe libero, nieuwe sponsoren én nieuwe tegenstanders.

"Uur van Stilte" in Onder Ons.

Stilte, bezinning, tot rust komen, zomaar op een doordeweekse avond?

Dat kan!

Elke laatste maandagavond van de maand komen we bij elkaar in interkerkelijk Ontmoetingshuis Onder Ons voor een 'uur van stilte'.

Fluitersstraat 26.

Herfstconcert met Oriolus, het Urker Mannen Kwartet en soliste Lieneke van Eijkelenburg

De Sionskerk is op zaterdag 30 september het decor voor een veel belovend herfstconcert. Projectkoor Oriolus en het Urker Mannen Kwartet zullen een gevarieerd programma ten gehore brengen.

Opening nieuwe entree Passage Corridor

VEENENDAAL - Vrijdag 29 september wordt de nieuwe entreepartij van de Passage (hoofdstraatzijde) van Passage Corridor feestelijk geopend.

Tenniskids Blauw - eerste 3 lessen GRATIS bij Veenendaalse Tennis Club "V.T.C."

Met tennis kan je niet jong genoeg beginnen! Daarom introduceert de Veenendaalse Tennis Club "V.T.C." Tenniskids Blauw! Een speciaal programma voor kinderen van 4 tot 6 jaar. In Tenniskids Blauw maken kinderen kennis met de basisbeginselen van tennis.

Pagina's