Lezersnieuws

Kat mevrouw Zaal nog steeds zoek.

VEENENDAAL. De zwart witte poes van mevrouw Zaal is nog steeds niet terug. De poes liep zo'n 4 weken geleden weg van de Hoogstraat 22 -1 en is sinds dien spoorloos. Mevrouw Zaal is zeer gehecht aan het dier en heeft er zelf een beloning voor over als het dier terug wordt gebracht. Inl.

Lied van de Ziel in Het Venster

Zingen maakt van ik even wij. Dat ervaren de deelnemers tijdens het Lied van de Ziel op vrijdagavond 1 december. We zingen liederen uit verschillende culturen die iets met ons doen, iets wat voorbij het denken gaat: onze ziel begrijpt de liederen en de liederen begrijpen onze ziel.

Sinterklaas komt aan in Veenendaal op bomvolle Markt

Vanuit Dokkum is Sinterklaas met zijn pieten gistermiddag in het centrum van Veenendaal aangekomen. Dankzij de brandweer kon het grote feest op de Markt doorgaan.

UUR VAN STILTE

EHBO cursus

In januari 2018 start bij voldoende deelname (minimaal 8 deelnemers) een nieuwe EHBO-cursus met reanimatie/AED in Peuterspeelzaal Hummelhonk te Renswoude. De cursus wordt gegeven door een ervaren kaderinstructeur eerste hulp en hartreanimatie.

geld bingo

Vrijdag 24 november is er bingo bij Wijkvereniging SamSam. Bent u 18 jaar of ouder dan bent u welkom vanaf 19:00 uur voor een gratis kopje koffie of thee, om 20:00 uur gaat de bingo beginnen. De HOOFDPRIJS is €140,00, dus grijp nu uw kans! Ook is er een verloting met mooie prijzen.

Rommelmarkt

Zaterdag 25 november is er rommelmarkt bij wijkvereniging SamSam. Er zijn nog beschikbare staanplaatsen. Stageld voor leden € 5,00 en voor niet-leden € 7,50. Wij vragen €5,= borg , die u terug krijgt als u na 14.00 uur uw plek weer net zo achter laat als hij was.

Uitslagen voortuinkeuringen 2017, Veenendaal, Rhenen e.o.

Voortuinkeuringen van Groei en Bloei weer een daverend succes,

Veenendaalse school in rep en roer

Zojuist is de heruitgave van 'De bloedzuiger' verschenen. Deze regiothriller van schrijver M.P.O. Books kwam voor het eerst in 2005 uit, maar was al bijna zeven jaar uitverkocht. De heruitgave is een geheel herziene editie.

Donderdag 23 november Midland Fm presenteert Bakersongs live Onair!!

Aanstaande donderdag zal Bakersongs de studio van Midland Fm bezoeken.

Pagina's