• Groepsfoto gasten Kerst in De Duck

Zeer geslaagde Kerst in De Duck 2015

02-01-2016, 13:30 | Lezersnieuws | René Keulers

Zeer geslaagde Kerst in De Duck op 2e kerstdag 2015.

Stichting Netwerk voor Jou bedacht met enkele organisaties in Veenendaal naar een concept om iets voor onze Veenendalers te doen waarvoor kerst niet zo vanzelfsprekend is of alleen zijn met deze dagen. Samen met Voedsel uit het Hart gegeven en Heppiedepeppie kinderactiviteiten werd het eerste plan opgezet en Org & Co werd erbij gehaald voor de algehele coördinatie, die zorgde voor een mooie accommodatie bij 2 zeer vriendelijke en geweldige horeca ondernemers die net zoals wij ons willen inzetten voor de medemens. Janné en Magda Manten van Sportcafé De Duck bij het Vallei zwembad stelde hun restaurant ter beschikking en deelde mee in de organisatie. Zo was de samenstelling van Team Kerst in De Duck tot stand gekomen.

Rond de 60 sponsoren hebben gezorgd voor alle middelen, van eten tot drinken en van speelgoed tot transport. Alles wat we nodig hadden om deze dag te organiseren is gerealiseerd door deze geweldige sponsoren uit Veenendaal.

De dag begon met een leuk ontvangst door De Kerstman die ondersteund werd door een gestreste piccolo die alle gasten naar binnen begeleidde. Aan tafel aangekomen ontvingen ze allemaal heerlijk kerstbrood met koffie of thee. Aan de tafels was direct de eerste verrassingen voor de gasten, een goochelaar die iedereen versteld liet staan. Nadat iedereen welkom was geheten door Henrieke Segers startte de entertainment middag met live muziek van Bas de Man en Amber van der Linde (afvaardiging van Dansloos Producties) Kinderen konden in de hal spelen met oud Hollandse spellen die uitgelegd werden door de ouderen, vele verhalen werden met elkaar gedeeld en er heerste een ontspannen vrolijke sfeer. 2 pub quizzen zorgde voor veel hilariteit maar de kennis over kerst en Veenendaal waren optimaal. Om half 6 werd het heerlijke kerstbuffet geopend en iedereen genoot met volle teugen.

Rond half 8 ging iedereen naar volle tevredenheid weer huiswaarts, maar eerst kregen ze allemaal nog een goodiebag mee met verrassingen en de kinderen allemaal nog wat extra's.

Deze kerst kon niet meer stuk.

Als Team Kerst in De Duck bedanken wij alle sponsoren, de 25 vrijwilligers die op deze dag zich hebben ingezet incl. de dagen ervoor en zeker ook Pro Veenendaal die zijn komen helpen tijdens het buffet.

VOOR Veenendalers DOOR Veenendalers, samen voor elkaar.

Team Kerst in De Duck