• Winnaars QuaRijn Innovatieprijs 2016

    Inge Wouterse

Winnaars Innovatieprijs QuaRijn 2016 bekend

11-01-2017, 11:12 | Lezersnieuws | QuaRijn

Op dinsdag 10 januari tijdens de QuaRijn nieuwjaarsbijeenkomst zijn de winnaars van de QuaRijn Innovatieprijs 2016 bekend gemaakt. De wereld om ons heen verandert en QuaRijn verandert mee. Daarom heeft QuaRijn de innovatieprijs in het leven geroepen, om de medewerker met het beste idee om onze diensten en organisatie te vernieuwen en te verbeteren, extra te waarderen.

De jury heeft de inzendingen beoordeeld op de criteria: het vernieuwend karakter, de impact die het heeft, de overdraagbaarheid, de mate van samenwerken en duurzaamheid. Vele inzendingen hadden betrekking op nieuwe digitale mogelijkheden.

Voorzitter Innovatieprijs, QuaRijn bestuurder Mirjam Hagen, heeft twee innovaties beloond:

1. In de categorie bestaand product of dienst: "Finger licking good" van Paula Kocken & Yvonne den Ouden, diëtisten bij QuaRijn (cheque van € 500,-).

"Finger licking good": Dit is een 'receptenboek met tussendoortjes die uit de hand kunnen worden gegeten, speciaal afgestemd op mensen met dementie'.

2. In de categorie nieuw product of dienst: "Performance monitor" van Daniëlle Meerveld en Patrick Osterop, verpleegkundigen op de locatie De Koekoek in Veenendaal (cheque van € 2.000,-).

"Performance Monitor": Deze gestructureerde vragenlijst moet zelfsturende zorgteams binnen QuaRijn helpen om de kwaliteit van de dienstverlening aan cliënten op hun afdeling of locatie te verbeteren.

Voor meer informatie: communicatie@quarijn.nl