• Nieuw geopende winkels in Winkelstad Veenendaal

    Winkelstad Veenendaal

Winkelstad Veenendaal volop in beweging

06-11-2017, 17:00 | Lezersnieuws | Winkelstad Veenendaal

De ontwikkelingen in de binnenstad van Veenendaal gaan ongemoeid door, de afgelopen 6 maanden hebben ruim 20 nieuwe ondernemingen hun deuren in Winkelstad Veenendaal geopend. Door het hele winkelgebied wordt er door diverse partijen geïnvesteerd in ons mooie centrum. Recent heeft Passage Corridor haar ingang aan de Hoofdstraat volledig gemoderniseerd. De Passage wordt nu overspoeld door daglicht en voelt hierdoor eigentijds aan. De winkels van Van den Bosch en Van de Loosdrecht zijn verhuisd en hebben plaats gemaakt voor Rituals en Jack & Jones. Aan de overzijde van de Hoofdstraat heeft H&M, na een grootscheepse verbouwing, haar vestiging heropend. In deze vestiging zijn nu alle collecties van de kledinggigant verkrijgbaar.

Na een volledige metamorfose van het winkelpand aan de Hoofdstraat 24 is State of Art ook weer vertegenwoordigd in de binnenstad. Halverwege juli heeft Benetton haar weg teruggevonden in Veenendaal met een vestiging in de Passage Corridor. De Zuivelhoeve opende eind september een vestiging in de Hoofdstraat.

De bouw van Tissu, het volgende complex in Brouwerspoort is eveneens in volle gang en oplevering staat gepland medio 2018. In dit moderne gebouw zal supermarktketen Hoogvliet zich vestigen. Met de afronding van de Brouwersgracht in 2018 zal een wandeling langs de gracht - vanaf Horlogerie Van Manen, langs de nieuwe vestiging van Bagels & Beans naar La Place - mogelijk zijn.

Ook op het Horecaplein hebben zich de nodige veranderingen voorgedaan. In de oude bioscoop heeft Escaperoom The Circle zich gevestigd. Iets verderop - in het oude Poppodium Escape - is de verbouwing in volle gang. TR3S Tapas & Winebar hoopt hier zo snel mogelijk tapas en heerlijke drankjes te kunnen gaan serveren. Proeflokaal Bregje heeft eind oktober al haar deuren geopend aan het Horecaplein.

Naast grote en bekende ketens hebben verassende en unieke concepten de binnenstad in de afgelopen maanden verrijkt, denk aan Van Delft de Pepernotenfabriek, Granny's Snuffelshop en Fer's Kitchen. Hieronder vind je een overzicht van alle reeds geopende en verhuisde winkels van de afgelopen 6 maanden. Ook vind je er een overzicht van winkels die binnenkort openen.