• X-Mas Lights

    Lampegiet

Waag je in een theaterwagen bij X-MAS Lights

23-11-2017, 17:20 | Lezersnieuws | Dineke van Westen

Voel je verbonden en laat je raken door het Kerstgevoel tijdens de derde editie van X-MAS Lights, hét theater- en muziekfestival van Veenendaal. Op vrijdagavond 15 december vanaf 19.00 uur loop je van het Lampegiet-plein, via de Sandbrinkstraat naar het horecaplein en geniet je van optredens, verse koffie van de beste barista, een heerlijke warme chocomelk of glühwein en een hartverwarmende dosis saamhorigheid!

Tijdens Kerst draait alles om verbondenheid en samen zijn. Veenendaal komt een week voor Kerst samen tijdens X-MAS Lights. De kerstlichtjes verbinden een route vol theater, muziek, food en gezelligheid: van het theaterplein voor De Lampegiet, via de Sandbrinkstraat, naar het horecaplein. Een vol programma om direct na het winkelen even rond te neuzen of om speciaal voor naar de stad te komen. Tot na middernacht!

Waag je in een theaterwagen

Uniek aan deze X-MAS Lights editie zijn de theaterwagens. Op de route vind je er twee. In elke wagen vindt om het half uur een klein, intiem optreden plaats. Er is plaats voor slechts 30 personen in elke wagen, dus zorg dat je een kaartje bemachtigt voor één van de optredens.

Een kaartje kost € 2,50 en kun je ter plaatse kopen. Je kunt je kaartje ook vanaf 1 december bestellen via www.lampegiet.nl/xmaslights.

De artiesten in deze wagens Nicoline Pouwer en Peter Jouke. Binnenkort kunnen we hier meer over vertellen.

Podium met de Mistletones

Op de Sandbrinkstraat (tegenover Robert's Pub en Zeldzaam) staat een podium waar vanaf 19.45 uur de ArtEZ' Mistletones optreden. Deze vier dames onder leiding van Veense Márin Kroon brengen prachtige close harmony arrangementen. Met een mooi kerstrepertoire natuurlijk.

Theaterplein voor straattheater

Het straattheater wordt tijdens X-MAS Lights verzorgd door onder andere popkoor all4fun. Deze en andere groepen vind je op het theaterplein voor De Lampegiet.

Tussendoor geniet je op de terrasjes of in één van de vele horecagelegenheden van een drankje of een smakelijk hapje. Thuis eten is niet aanbevolen op deze vrolijke vrijdag!

Kom naar X-MAS Lights voor een verlichte avond samen zijn en geniet van al het moois!