• Winnaars

Vier op een rij voor Ben van de Pavert

17-01-2016, 21:30 | Lezersnieuws | Zara

Dit jaar alweer voor de 19e keer. ( De eerste 9 keer onder de naam van Bouwbedrijf E. Nieboer) Meestal tussen oud en nieuw. De laatste zaterdag van het jaar. Het moment om nog even te knallen. Doordat Kerst dit jaar in dat weekend viel, nu iets later. Vanaf het begin was het al gezellig druk en gaven de teams elkaar weinig toe. De scheidsrechters Hennie van Kooten, Arco van Hunnik en Bram Demoet hadden de wedstrijden goed in de hand. In het begin van het toernooi wisten de teams van Ben van de Pavert, Alcon en Daan van de Heuvel alle punten te pakken. Daan van de Heuvel kwam met zijn paradepaardjes. Het team van Daan is gestopt, maar voor dit toernooi laden zij zich weer een keer op. De teams lieten het publiek genieten van mooie snelle combinaties. Doordat het team van Alcon en Daan van de Heuvel hierna steekjes lieten vallen, was het team van B.van de Pavert een wedstrijd voor het laatste toernooi al winnaar. Voor de vierde keer op rij. Een hele prestatie in een prima deelnemersveld. Al de teams die al jaren meedoen, willen die felbegeerde wisselbokaal in handen krijgen.

Deze avond bestond dit team uit: Teus Nieboer, Adil El Bissis, Khalid Oulad Ahmed, Wayne Berry, Ben van de Pavert, Jeron den Hartog en Omar Riani. De uitslag 1. Van de Pavert 16 punten 2. Alcon Skylights 12 punten 3. Daan v/d Heuvel 11 punten 4. Kletoni 9 punten

5. Rodenburg BV 6 punten 6. Huibers Electra 4 punten 7. Toyota van Gent 1 punt. De scheidsrechters hadden het verder ook druk. Er was nog een heel lijstje te verdelen. De sportiviteitsprijs werd gewonnen door het team van Huibers Electra, net als vorig jaar. Topscorer werd Omar Riani van B. van de Pavert met 6 goals. Hij ontving de EF2 bokaal. DAAR SCOOR JE MEE! Beste speler werd Adil El Bissis van B.van de Pavert. Beste keeper werd Teus Nieboer van B van de Pavert. En dan de prijs voor de aantrekkelijkste voetballer: De Ferry Good trofee.Deze was voor Erik van Zetten. Dan de Tieme Trofee. De prijs voor de irritantste speler. Er waren er veel die ontzettend hun best deden, maar de eer was aan Sebastiaan Klein. Hierna kwamen de 116 prijzen, mogelijk gemaakt door alle sponsoren. Van boekenpakket tot wieldop, van scheerapparaat tot onderbroek, van Toyotatas tot Healthclubbon, van Scavi&Ray tot braadplaat, van kistje mandarijnen tot motorrijles en natuurlijk veel ballen. Zo ging iedereen met een prijs naar huis en bleef het nog lang gezellig.