• Met beste filmvriendin Daisy (Laura)

    Albert op de Dijk
  • Op de set

    Albert op de Dijk

Veenendaalse Anne Fleur te zien in bioscoopfilm met als thema pesten

31-08-2017, 21:30 | Lezersnieuws | Brian op de Dijk

Anne Fleur du Pré uit Veenendaal is te zien in de tweede bioscoopfilm 'De Confrontatie II' van Assenaar Brian op de Dijk. Deze tweede film heeft als thema pesten op middelbare scholen. Anne Fleur du Pré speelt één van de klasgenoten Luna.

Brian is verantwoordelijk voor zowel het verhaal als de productie en regie. De eerste bioscoopfilm met als titel 'De Confrontatie' ging juni 2015 succesvol in première en heeft daarna nog in 5 bioscopen door het land gedraaid.

Het verhaal gaat verder, hoofdrolspelers Joost & Thijmen komen in de puberteit en zo komt Joost voor vele keuzes te staan. Keuzes op gebied van vriendschap, liefde... en in zijn nieuwe klas komt pesten aan bod. Wat moet hij doen? De gepeste jongen helpen, maar de kans lopen om zelf ook gepest te worden? Niets doen en het laten gebeuren? of is de drang om erbij te horen en mee te doen toch groter? en hoe staat het met de band met zijn tweelingbroer? en zijn beste vriend Niels? Ook zijn zijn adoptieouders gescheiden en staat hij er min of meer alleen voor. Hoe loopt dit af? Op zaterdag 16 september gaat de film groots in première in Pathé Cinemec in Utrecht. Na deze première zal de film een tour maken langs bioscopen en middelbare scholen.

Bestel je tickets -> www.pathe.nl/film/23320/de-confrontatie-ii-het-afscheid