• ValleiRadio.nl en Zideris gaan radioprogramma maken

ValleiRadio.nl en Zideris gaan radioprogramma maken

15-12-2015, 16:50 | Lezersnieuws | Chris Hoesen

Vanaf dinsdag 5 januari 2016 is er bij ValleiRadio.nl een nieuw radioprogramma te beluisteren. Dan wordt het nieuwe programma 'Luister-is, eigenzinnige radio voor iedereen!' uitgezonden. Zideris en ValleiRadio.nl gaan samen een radio programma maken door en voor mensen met een beperking.

Het programma gaat gemaakt worden door cliënten van werk en dagbesteding Veenendaal van Zideris.

Op dinsdag 15 december 2015 werd de naam van het programma bekendgemaakt. Iedereen mocht suggesties doen en meerdere cliënten maakten ook gebruik van de mogelijkheid een leuke naam te bedenken. Na overleg tussen Zideris en Valleiradio.nl is het 'Luister-is, eigenzinnige radio voor iedereen!' geworden. Rogier en Martijn, beiden werkzaam bij Onze Winkel hebben deze naam bedacht. Rogier en Martijn kregen een ValleiRadio Powerbank, een ValleiRadio USB-stick en van E&P (Scherpenzeel) een Parker-pen voor het bedenken van de naam.

Vanaf dinsdag 5 januari 2016 gaat het programma 'Luister-is' elke dinsdagmiddag van 13.00 tot 14.00 uur te horen zijn op ValleiRadio.nl.

ValleiRadio.nl is een internet radiozender voor de Utrechtse en Gelderse Vallei en de studio staat in Scherpenzeel. ValleiRadio is te beluisteren via de player op de website (www.valleiradio.nl) en/of via de (gratis) TuneIn-app op je smartphone, tablet of TuneIn.com op je laptop of PC.