• Stand van ValleiRadio.nl

    Gerwout Lamberink
  • DJ's van ValleiRadio.nl

ValleiRadio doet vrijdag live verslag van Arnhem-Veenendaal Classic

19-08-2015, 10:00 | Lezersnieuws | ValleiRadio.nl

Het is dit jaar een jubileumjaar voor de Arnhem-Veenendaal Classic, vrijdag 21 augustus viert het evenement haar 30ste verjaardag. En daar ontbreekt ValleiRadio natuurlijk niet. ValleiRadio houdt u de hele wielerronde lang op de hoogte van alle ontwikkelingen.

De studio van ValleiRadio staat op het Marktplein in Veenendaal. De DJ's draaien platen en schakelen met de verslaggevers van Sport in de Vallei, die langs het parcours van de wielerronde staan. Verslaggever Michel Keulstra neemt plaats achterop de motor om gedetailleerd verslag te kunnen doen van de ronde.

Rond 19.00 uur finishen de renners, maar dan is het feest op het Marktplein in Veenendaal nog lang niet voorbij. De DJ's van ValleiRadio draaien tot in de nacht platen en verzoeknummers kunnen ook altijd meegenomen worden.

ValleiRadio staat vrijdag 21 augustus op het Marktplein in Veenendaal. Vanaf 15.00 uur zenden zij live uit over de Arnhem-Veenendaal Classic. Bezoek de stand en vraag een verzoeknummer aan of volg de wielerronde vanaf het terras op het Marktplein. Als u vanuit huis de ronde wilt volgen, kan dit natuurlijk ook. ValleiRadio is te luisteren via www.valleiradio.nl en de TuneIn app.