• Genomineerden Business Event gemeente Veenendaal 2017

    Annemarie Bakker Fotografie

Trots overheerst bij genomineerden Business Event gemeente Veenendaal 2017

29-11-2017, 11:21 | Lezersnieuws | Network Business Events

Maandag 20 november vond de dertiende editie van het Business Event gemeente Veenendaal plaats. Tijdens dit netwerkevenement hebben hoofdsponsor Rabobank Vallei en Rijn, Businesspartners en commissieleden podium gegeven aan 9 bedrijven die genomineerd waren voor de titel 'Ondernemer/Onderneming van het jaar'. Daarnaast werd de ICT award 2017 uitgereikt.

De reacties van de genomineerde bedrijven logen er niet om, zo ontvingen zij hartverwarmende reacties van klanten en zijn zij enorm trots op de prestaties van hun personeel. Ramona Burgers van Catering Groep Nederland: "We hebben het event en de weg erna toe als heel positief ervaren. De nominatie is een mooie bekroning voor het hele team, na een jaar met veel positieve veranderingen zoals een verhuizing, een nieuwe huisstijl en de uitbreiding van het team. We zijn trots op ons team, zonder hen waren we uiteraard nooit genomineerd."

Ook Cimar Electronics, winnaar in de categorie Grootzakelijk, was enorm enthousiast: "Als uiteindelijke winnaar zijn we natuurlijk supertrots op onze medewerkers die alles aan Cimar hebben bijgedragen om tot deze beoordeling te komen", aldus Marius van Ekris, directeur van Cimar Electronics.

Marije van Huffel, eigenaresse van CitySpa Veenendaal kreeg hartverwarmende reacties naar aanleiding van haar nominatie voor Jonge Ondernemer/Onderneming van het Jaar: "Het was een geweldige ervaring, bijzonder om de waardering te voelen en de spotlights op je bedrijf te hebben vanuit Veenendaal. We zijn er trots op! De reacties van onze cliënten waren zo hartverwarmend, zo speciaal, zo'n mooie feedback en passend bij ons dat we zeker weten dat we op de goede weg zijn voor de volgende 5 jaar. We zijn dankbaar voor alle positieve aandacht en hebben genoten van deze weken."

Tineke Hardeman, mede-eigenaresse van De Eekhoeve liet weten: "Een kroon voor onze collega's die zich elke dag inzetten om van de Eekhoeve een succes te maken. We hebben als nieuwe generatie eigenaren enorm genoten van de avond. Daarnaast hebben we veel reacties gehad over hoe mooi mensen ons bedrijf vinden, en daar doen we het voor. We zijn vereerd om dit mooie familie bedrijf met Veenendaal te delen en mensen op dit mooie plekje te laten genieten."