• Hendrik Groen

    Victor Meijer

Theatervoorstelling Hendrik Groen bijna uitverkocht

04-12-2017, 10:20 | Lezersnieuws | Jari Jansen

Hendrik Groen, de lievelingsbejaarde van Nederland, komt nu naar het theater met zijn bestseller Poging Iets Van Het Leven Te Maken. Hendrik Groen laat samen met zijn vrienden zien hoe het eruit ziet in het verzorgingshuis. Geniet van de theaterversie Poging Iets Van Het Leven Te Maken, zaterdag 13 januari in Theater De Lampegiet.

Hendrik Groen komt met een theaterversie van zijn bestseller naar De Lampegiet. In dit toneelstuk laten Hendrik en zijn vrienden zien hoe het in een verzorgingshuis er aan toe gaat, met alle ups en downs. In tegenstelling tot het boek is niet alleen Hendrik Groen te zien maar zijn er ook rollen weggelegd voor meerdere vrienden van de Rebellenclub. Regisseur Gijs de Lange heeft een verassend concept voor ogen: jonge acteurs met onder andere Beau Schneider en Plein van Bennekom zullen de rollen gaan spelen.

Samen met de bibliotheek Veenendaal verzorgt Theater De Lampegiet de randprogammering bij deze voorstelling. Houd de website van Theater De Lampegiet in de gaten.

De voorstelling begint om 20:00 uur en kost € 32,- per persoon. Tickets kunnen online besteld worden op de website van Theater De Lampegiet of van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 -13:00 uur de balie van het theater