• aankondiging EK Ultimate Frisbee

    Beeldenstorm

Team Veenendaal ondersteunt Europees Kampioenschap Ultimate Frisbee

31-07-2017, 12:00 | Lezersnieuws | Team Veenendaal

Veenendaal - Ruim een maand na de lancering van Team Veenendaal is het platform al zichtbaar bij de Europese Kampioenschappen Frisbee, die komend weekend beginnen op Sportpark de Groene Velden. "Augustus is in Veenendaal een echte topsportmaand, met het EK Frisbee (Jeugd), de wielerklassieker Veenendaal-Veenendaal en de 35e Triathlon Veenendaal," aldus Sjoerd van Stokkum, woordvoerder van Team Veenendaal. "Eén van onze ambities is om vier grote sportevenementen per jaar in Veenendaal te ondersteunen. In deze maand zijn er al drie van die topevenementen. De organisatie van die evenementen staat inmiddels, maar we bespreken hoe Team Veenendaal kan ondersteunen. Zo adviseren en ondersteunen we de organisatie van het EK Ultimate Frisbee."

Team Veenendaal is een platform voor sportief en maatschappelijk Veenendaal, bedoeld om in samenwerking met het bedrijfsleven, de prestatiesport in Veenendaal naar een hoger plan te tillen. Behalve actief ondersteunen van sportploegen en individuele sporters probeert Team Veenendaal ook een bijdrage te leveren aan de topsportevenementen.

De opening van de Europese Kampioenschappen Jeugd Frisbee (EYUC 2017) is op zaterdag 5 augustus in het centrum van Veenendaal. Na vijf dagen met wedstrijden op Sportpark de Groene Velden volgen dan op vrijdag 11 augustus de finales en prijsceremonies. Kijk voor meer informatie op: www.teamveenendaal.nl