• Vamos!

  Corné van der Stelt
 • Sweeney Todd

  Bob Bronshoff
 • Jip & Janneke

  Fiep Westendorp
 • Tina de Musical

  Tina de Musical

Start seizoen in Theater De Lampegiet

17-08-2017, 14:51 | Lezersnieuws | Dineke de Jong

Nog een paar weken en dan start het nieuwe seizoen in Theater De Lampegiet. Het seizoen wordt feestelijk geopend tijdens Proef Cultuur, waar verschillende culturele instellingen aan mee doen. Op 16 september vindt Proef Cultuur plaats.

Diezelfde avond vindt dan de eerste voorstelling VAMOS! plaats. Deze vrolijke musicalcomedy met Lenette van Dongen, Cystine Carreon en Carolina Dijkhuizen in de hoofdrol is geïnspireerd op succesvolle tv-series als 'Ik Vertrek' en 'Het Roer Om'.

Een paar mooie producties die in het begin van het seizoen geprogrammeerd staan zijn bijvoorbeeld de musical Sweeney Todd op 20 september. De theatrale musical waar horror en humor hand in hand gaan met in de hoofdrol René van Kooten en Vera Mann.

Voor de kinderen vanaf 3 jaar is er de theatervoorstelling 'Het Huis van Jip & Janneke'. Een prachtige voorstelling over Nederlands beroemdste buurkinderen op woensdag 27 september.

Tina de Musical, speciaal voor alle meiden, moeders en oma's staat op zaterdag 7 oktober op het podium. Ter gelegenheid van het vijftigjarige bestaan van het bekendste meidenblad van Nederland.

Fans van het succesvolle sketch-programma Sluipschutters kunnen hun hart ophalen bij Jochen Otten in Spectrum. Met zijn try-out van Troosten is hij op 11 oktober te zien.

Meer informatie en kaarten, zie ook: www.lampegiet.nl

Tickets kunnen online besteld worden op de website van Theater De Lampegiet of van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 -13:00 uur de balie van het theater.