• Deze Pro's hebben er zin in!

    Maarten

Start campagne ProVeenendaal

20-08-2017, 11:30 | Lezersnieuws | Maarten Duijker

Veenendaal-Veenendaal startschot campagne ProVeenendaal

Het startschot van Veenendaal-Veenendaal betekent ook de start van de campagne van ProVeenendaal richting de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2018.

ProVeenendaal, het 'Veense geluid' in de lokale politiek, heeft als belangrijkste speerpunt het welzijn van Veenendaal én de Veenendalers.

De start betekent dat er in de komende periode wordt 'geteamd' met de Veenendalers, jong en oud, door te vragen en te luisteren naar de mening/ideeën over belangrijke 'Veense' thema's, zowel bestaande als nieuwe. De ProVeenendalers kom je daarom de komende tijd op diverse plaatsen tegen. Praat met ons, we willen je graag spreken!

Met de informatie, die is verzameld, wordt vervolgens de koers bepaald van ProVeenendaal, richting de verkiezingen, door duidelijke standpunten, ingegeven door wat Veenendalers willen en vinden. Dit met als doel zoveel mogelijk zetels, en dus Veense geluiden, bij de finish van de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018.

Tijdens Veenendaal-Veenendaal rijden we mee in de reclamekaravaan om ons startschot kracht bij te zetten en dit weer "Veense" evenement te ondersteunen.