• Locatie Ederveens Hofje

    Janneke de Bruine
  • Impressie Ederveens Hofje

    Janneke de Bruine

Start bouw Ederveens Hofje

25-09-2017, 17:10 | Lezersnieuws | Janneke de Bruine

Aan de rand van Ederveen, aan de Wetsteenhof, start op 11 oktober de bouw van Ederveens Hofje. Een nieuwbouwplan met zes klassieke huizen in een overzichtelijk hofje. Ontwikkelaar Dutch Housing Company is trots en stelt iedere toekomstige bewoner in de gelegenheid om het huis naar eigen idee af te bouwen. Je kunt de huizen zelfs casco kopen.

Walter Landsaat, directeur bij Dutch Housing Company: "Ik ben erg verheugd om te starten met de bouw van deze prachtige huizen. Ederveens Hofje vormt het sluitstuk van de woonwijk Veldjesgraaf in Ederveen. Het is een plek waar het gezond en ruim wonen is; een zeer prettige woonsfeer. Op 11 oktober vieren we feestelijk, samen met de kopers van Ederveens Hofje, de start bouw. Een moment waar iedereen naar uit heeft gekeken."

In Ederveens Hofje zijn nog een paar vrijstaande huizen beschikbaar. De huizen hebben maar liefst 165 m2 woonoppervlak met 3 slaapkamers op de eerste verdieping en 2 kamers op zolder. De woningen worden traditioneel gebouwd en zijn door de hoge energiezuinigheid kostenbesparend. Op eigen terrein is er ruimte voor minimaal 2 parkeerplaatsen.