• Open dag met olympisch tintje

    BijdeHandjes

Sportieve open dag BSO BijdeHandjes Elst

02-10-2017, 11:02 | Lezersnieuws | Daniella Helmus

KOOTWIJKERBROEK/ELST - Op donderdag 19 oktober opent BSO BijdeHandjes Elst haar deuren tijdens een sportieve open dag. Ouders en kinderen kunnen zo op een bijzondere manier kennismaken met de buitenschoolse opvang die begin dit jaar is gestart in basisschool het Visnet in Elst.

Het olympische thema van de open dag wordt niet alleen op een sportieve maar ook op een creatieve manier uitgewerkt. De dag wordt afgetrapt met het maken van internationale vlaggen, kleurige olympische ringen, schitterende medailles, lauwerkransen en een fakkel met olympisch vuur.

Professionele sportclinics

Na een gezonde lunch die zorgt voor nieuwe energie, gaan de deelnemers voor goud met tal van sportieve activiteiten! Sportschool Van Laar verzorgt een clinic karate en volleybalvereniging Musketiers gaat de fijne kneepjes van volleybal aanleren. Maar er staat ook badminton, dans, kegelen en acrobatiek op het programma.

Herinnering

Alle gouden momenten worden vanzelfsprekend vastgelegd en als aandenken krijgen de kinderen een mooie foto mee. En de gewonnen medailles niet te vergeten!

Meer informatie en opgave

De open dag valt in de herfstvakantie zodat zoveel mogelijk kinderen kunnen deelnemen, en duurt van 8.30 - 18.00 uur. De toegang is gratis voor kinderen die al gebruikmaken van de BSO, en € 2,- voor kinderen die nog geen gebruikmaken van de bso. De activiteiten zijn geschikt voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar. Locatie: Christelijke Basisschool het Visnet, de Spijlen 5 in Elst.

Aanmelden voor de open dag kan vóór 12 oktober bij locatiemanager Linda Poenaru via linda@bijdehandjes.info. Bij haar kunt u ook terecht voor meer informatie over de open dag en de BSO.