• Het Pepernotenconcert wordt één groot feest!

Sintliedjes en Zwarte Pieten bij De Muzen

09-11-2015, 11:41 | Lezersnieuws | Muziekschool de Muzen

Sinterklaasliedjes, pepernoten en Zwarte Pieten. Het Pepernotenconcert van Muziekschool de Muzen wordt weer één groot feest! En ditmaal vieren we het feest zelfs tweemaal: op vrijdag 27 en zaterdag 28 november.

Sinterklaasliedjes vormen de hoofdmoot van het programma, dat verzorgd wordt door veelal jonge leerlingen van De Muzen. Maar ook andere muziek komt voorbij, zoals meezingers waarbij iedereen natuurlijk mee mag zingen! En ook is er een interactief verhaal, gebracht door Zwarte Pieten.

Daarnaast is er op vrijdag 27 november een optreden van symfonieorkest Muzendaal (dan klinken Sinterklaasliedjes ineens heel anders!) en komt ook de Scheepjeswolharmonie op bezoek. Zaterdag 28 november laat jeugdorkest Fortissimo van zich horen.

Het Pepernotenconcert is in samenwerking met Volksuniversiteit Veenendaal en wordt mede mogelijk gemaakt door 1001farmtoys.nl.

Kleurwedstrijd

Aan het concert is ook een kleurwedstrijd gekoppeld en iedereen kan mee doen. De kleurplaten zijn vanaf maandag 16 november af te halen bij de balie van Spectrum en moeten uiterlijk maandag 23 november weer ingeleverd worden! De winnaars van de kleurwedstrijd worden bekend gemaakt tijdens het concert op vrijdag.

Kaartverkoop

Het Pepernotenconcert op vrijdag 27 november begint om 19.00 uur, het concert op zaterdag 28 november vangt aan om 16.00 uur. Beide concerten worden gegeven in de grote zaal van Spectrum. Toegangskaarten kosten €1 per persoon (voor elke leeftijd) en zijn vanaf maandag 16 november te koop bij de balie van Spectrum, dat gevestigd is aan het Kees Stipplein 72 in Veenendaal. Houdt u er rekening mee dat aan de balie niet gepind kan worden?!

Kijk voor meer informatie op www.muzenveenendaal.nl of www.1001farmtoys.nl.