• Schuiteman Valley Run - Start 2016

    Styled4You - Govert Govers

Schuiteman Valley Run wordt een feest

09-05-2017, 12:00 | Lezersnieuws | Tafelronde 92 Veenendaal

Veenendaal - Op zaterdag 20 mei vindt de 2e editie van de Schuiteman Valley Run plaats. Organisator Tafelronde 92 heeft de schouders er onder gezet om het evenement dit jaar weer een beetje beter te maken.

Partyzone in winkelcentrum De Ellekoot

Deze editie wordt een feest voor lopers én toeschouwers. Er is namelijk een partyzone ingericht in winkelcentrum de Ellekoot. Tijdens en na de hardloopwedstrijd kan men hier genieten van een hapje, een drankje en muziek. Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen of aan te moedigen!

"Iedere deelnemer ontvangt een kleine attentie en een consumptiebon om te besteden in de partyzone."

Nieuw voor de hardlopers

Nieuw dit jaar zijn de powermeters en de drinkposten op de 5km en 10km met dank aan onze energiesponsor Robin Energie. En we weten zeker dat iedereen op tijd binnen is, dankzij onze tijdsponsor Horlogerie Van Manen.

De 5 km start om 13:00 uur en de 10 km start om 13:10 uur. De snellers lopers zullen vooraan starten. Voor beide afstanden zijn er 2 pacers aanwezig, voor als je een bepaalde tijd nastreeft. Voor de 3 snelste per afstand en categorie is er een prijs.

Faciliteiten

Bij Sporthal West zijn toiletten, douches en een bewaakte garderobe. Ook is er de mogelijkheid om je voor of na de 5 of 10 kilometer run te laten masseren.

Onze sponsors

Om het evenement tot een succes te maken wordt de organisatie door Schuiteman Accountants & Adviseurs en een grote hoeveelheid sponsoren gesteund. Speciaal voor hen wordt op donderdag 11 mei een netwerkborrel georganiseerd.

Meedoen?!

Ga naar www.valleyrun.nl en schrijf je in!