• Tijdens jubileumconcert t.b.v. 15-jarig bestaan All4Fun

Popkoor All4Fun treedt op tijdens Amateurkunstfestival

03-02-2016, 17:20 | Lezersnieuws | Popkoor All4Fun

Popkoor all4fun, een Veenendaals koor met momenteel 48 enthousiaste leden en een duidelijke doelstelling n.l., met veel plezier goed presteren en tijd voor gezelligheid!

De laatste 2 jaar is er samen met onze dirigent hard gewerkt om deze doelstelling te kunnen gaan waarmaken. Volgens het publiek en onze fans hebben we al een grote stap in die richting gemaakt!

Maar we willen nog beter worden!

Het zou ons daarbij zeer helpen als we nog wat enthousiaste nieuwe leden erbij zouden krijgen in de stempartij sopranen en bassen. ( stempartij hoog en laag)

De baspartij, meestal mannen, heeft een chronisch gebrek aan bezetting. Dat is kennelijk bij veel koren het geval.

Waarschijnlijk heeft dit te maken met het imago. Niet macho genoeg? We zijn echt geen naaikransje, dus mannen meld je aan, als je van zingen in een koor houdt en na de repetitie van een drankje aan de bar die we ter beschikking hebben.

Repeteren doen op donderdagavond en optredens, waarvan we er een aantal per jaar hebben, doen we zowel in Veenendaal als in andere Europese plaatsen.

Ons eerstvolgende optreden is op zaterdag 13 februari a.s. in de foyer van theater 'De Lampegiet' in Veenendaal t.g.v. het Amateurkunstfestival.

Een mooie gelegenheid om eens met ons kennis te maken en je eventueel aan te melden voor een kijk- en luisteravond.

Meer informatie vind je op onze website: www.all4fun.nl