• Stuc Design Center Veenendaal

    Frits Kool

Open dag in het nieuwe Stuc Design Center van Frits Kool

20-04-2016, 14:00 | Lezersnieuws | Stukadoorsbedrijf Frits Kool

Bent u op zoek naar leuke ideeën voor uw nieuw woning of uw verbouwing? Breng dan op zaterdag 23 april a.s. een bezoekje aan de vernieuwde showroom van Stukadoorsbedrijf Frits Kool. Op deze speciale open dag is de showroom geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

Op deze dag kunt u zich laten inspireren door vakmanschap. In het Stuc Design Center, met een oppervlakte van 170 m2, kunt u kennis maken met de laatste trends op het gebied van stucwerk en design. Frits Kool laat u in verschillende ruimtes, zoals een badkamer, woonkamer, keuken en toilet, de nieuwste stucwerkstijlen zien.

Op de open dag is er een woonstyliste aanwezig om u vrijblijvend te adviseren. Daarnaast staat er voor elke bezoeker een leuke attentie klaar en is er voor de kleintjes een leuke attractie aanwezig. Bovendien kunt u profiteren van een aantrekkelijke openingsactie!

Wanneer u zaterdag 23 april niet in de gelegenheid bent om het Stuc Design Center te bezoeken, kunt u iedere maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur langs komen. Buiten deze tijden en op zaterdag op afspraak.

Adres Showroom:

Kernreactorstraat 13 01

3903 LG Veenendaal

Telefoon: 0318 - 525368

Kijk voor meer informatie op:

www.fritskool.nl