• De prestatiesporters op bezoek bij LaVita

    TeamVeenendaal

LaVita en Team Veenendaal ondersteunen VZC

21-12-2017, 11:21 | Lezersnieuws | Team Veenendaal

Veertien prestatiesporters van VZC Zwemmen, VZC Triatlon en VZC Waterpolo krijgen in 2018 ondersteuning van LaVita Lifestyleclub en Team Veenendaal. Op dinsdag 19 december ondertekenden Wesley Routier van LaVita Lifestyleclub en Sjoerd van Stokkum van Team Veenendaal een partnershipovereenkomst.

LaVita Lifestyleclub heeft een fitness en spa en zet zich in voor een actieve en gezonde lifestyle. "We vinden persoonlijke begeleiding erg belangrijk en dat is precies wat deze sporters nodig hebben. Het is een leuke groep en ik hoop dat onze faciliteiten en begeleiding gaan bijdragen aan hun successen.", aldus Wesley Routier.

Concrete ondersteuning

Team Veenendaal ondersteunt prestatiesporters en de samenwerking met LaVita is daar een goed voorbeeld van. "We zijn blij met deze samenwerking. We helpen hiermee veertien prestatiesporters een stap verder. De sporters zijn niet hetzelfde en daarom krijgen ze begeleiding op maat en de ondersteuning van professionele instructeurs.", aldus Sjoerd van Stokkum.

Meer informatie

Ook partner worden van Team Veenendaal? Voor meer informatie gaat u naar www.teamveenendaal.nl of stuurt u een e-mail naar: teamveenendaal@sportserviceveenendaal.nl. U kunt Team Veenendaal ook volgen op Facebook, Twitter en Instagram.