• Natuurlijk Zwembad Baarn

    Koninklijke Ginkel Groep

Koninklijke Ginkel Groep vertegenwoordigt Nederland met Natuurlijk Zwembad op internationaal congres

01-11-2017, 15:40 | Lezersnieuws | Marieke Hemstede

De Koninklijke Ginkel Groep dingt mee naar de internationale Pondy Award met een Natuurlijk Zwembad. De Pondy Award wordt uitgereikt tijdens het IOB-congres (Internationale Organisation für Badegewässer) in Leeuwarden. Dit congres is op 15 en 16 november en zal voor het eerst in Nederland plaatsvinden. Het congres wordt geopend door Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Carlos de Bourbon de Parme.

Al drie jaar op rij is de Koninklijke Ginkel Groep winnaar in de categorie Natuurlijk Zwembad van de Zwemvijver van het Jaar competitie van de VHG.

Deze wedstrijd brengt de beste voorbeelden van zwemvijvers en natuurlijke zwembaden onder de aandacht van de particuliere en zakelijke markt. In 2017 werd de Koninklijke Ginkel Groep zelfs winnaar in beide categorieën en ging naar huis met de eerste prijs voor Natuurlijk Zwembad van het Jaar 2017 én Zwemvijver van het Jaar 2017.

Door deze behaalde resultaten mag de Koninklijke Ginkel Groep nu meedingen naar de internationale Pondy Award 2018 met het project: Natuurlijk Zwembad in Baarn.