• Staatsopera van Tatarstan met klassieker Romeo & Julia

    Staatsopera van Tatarstan

Klassieker Romeo & Julia in De Lampegiet

14-12-2017, 15:11 | Lezersnieuws | Dineke van Westen- De Jong

Ballet van de Staatsopera van Tatarstan komt naar het theater met één van de hoogtepunten uit de klassiek-romantische ballettraditie. Met Romeo en Julia, het beroemde verhaal van Shakespeare, vertelt het Ballet van de Staatsopera van Tatarstan een romantisch, ontroerend verhaal zaterdag 27 januari in Theater De Lampegiet.

In deze ballettraditie schetst deze voorstelling de geschiedenis van een onmogelijke liefde, met het beroemde verhaal van Shakespeare als basis. Door de muziek van componist Prokofiev en met dans van wereld niveau komt dit unieke liefdesverhaal tot leven. De voorstelling heeft veel kleur en dynamiek door de unieke weelderige kostuums. Daarbij ook nog een indrukwekkend decor met de beroemde balkonscene, die het symbool werd van de romantiek. Romeo en Julia wordt een speciale voorstelling die het publiek meetrekt in het bijzondere liefdesverhaal.

De voorstelling begint om 20:00 uur en kost € 33,- per persoon. Tickets kunnen online besteld worden op de website van Theater De Lampegiet of van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 -13:00 uur de balie van het theater