• Sheriff Jeff Bridges

    filmdepot

Jeff Bridges en Chris Pine in Filmhuis Veenendaal

14-01-2017, 11:01 | Lezersnieuws | filmhuis veenendaal

In de nieuwe film Hell or High Water begint een gescheiden vader samen met zijn ex-gevangene broer aan een gewaagd plan; ze gaan een bank overvallen om hun ranch te redden. Ze worden hierbij natuurlijk op de hielen gezeten door de politie, met een vastberaden sheriff.

De gebroken vader, Toby Howard, wordt gespeeld door Chris Pine, die vooral bekend is van zijn rol als Captain Kirk in de Star Trek serie. Hij wordt in deze film achtervolgd door niemand minder dan Jeff Bridges. We kennen hem onder andere van Big Lebowiski, Thunderbolt and Lightfoot, King Kong en The Vanishing (Het Gouden Ei).

Ook in het Filmhuis: The Light Between Oceans. Hierin proberen vuurtorenwachter Tim (Michael Fassbender) en zijn vrouw (Alicia Vikander) al jaren tevergeefs een kind te krijgen. Als er een meisje aanspoelt, besluiten ze haar te adopteren. Jaren later ontmoeten ze een vrouw die hun perfecte leventje in de war schopt.

Hell or High Water draait om 20.00 uur op zaterdag 21 januari en om dezelfde tijd op woensdag 25 januari. The Light Between Oceans draait op zondag 22 januari.