IJspret in Veenendaal

21-01-2017, 17:20 | Lezersnieuws | Omwonende

Waar op de ene plek met alle mogelijke middelen het ijs wordt gekoesterd, zodat men er plezier aan kan beleven, wordt elders in de wijken complete oorlog met het ijs geleverd.

tot mijn, eigenlijk weer niet al te grote verbazing, verschijnen er hier op het natuurijs de puberende vertegenwoordigers van de wijk Petenbos om vernielingen aan te brengen. Het ijs kan blijkbaar niet gauw genoeg kapot met een paar klompen, fietsen en zwaar vuurwerk. Tot mij ontsteltenis komt een puber terug met een motorzaag en begint er vrolijk op los te zagen met kinderen om zich heen en hier een daar een vuurwerk explosie.

De later gearriveerde politie is weer aan sussen en meld dat ze alleen maar de dikte van het ijs meten????? Ik snap het allemaal niet meer en dacht dat het de laatste jaren beter ging in de wijk,,, helaas ze zijn nog verder verwijderd van,,,, ja zegt u het maar. spelen of schaatsen is er niet bij, alleen pure verveling en vernieling,, wat mij betreft demp de gracht maar. Want de droom die de architect voor ogen heeft gehad hield rekening met deze doorgedraaide generatie, die de weelde niet meer kan dragen.