• Lezing Leer Leren

    knap

Huiswerkinstituut KNAP! opent vestiging in Veenendaal

23-01-2017, 15:31 | Lezersnieuws | KNAP!

KNAP! Leren & Meer opent eind januari een nieuwe vestiging in Veenendaal. KNAP! biedt o.a. huiswerkbegeleiding en bijles aan scholieren. Na vestigingen in Amsterdam, Woerden en Leidsche rijn, kunnen nu ook scholieren uit de omgeving van Veenendaal bij KNAP! terecht. De nieuwe KNAP! vestiging is gelegen aan het Suikervat, middenin het centrum van Veenendaal. 22 februari is de feestelijke opening en gratis lezing over Leer Leren, geïnteresseerden zijn welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Persoonlijk en professioneel

KNAP! geeft persoonlijke begeleiding aan basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en studenten op het gebied van studievaardigheden, zelfstandig plannen van huiswerk en het leren voor toetsen. Naast huiswerkbegeleiding, bijles en trainingen kunnen kinderen ook terecht voor de afname van intelligentietesten, dyslexiescreeningstesten (DST) en NIO-testen. Vestigingsmanager Esther Hoezen: "Onze aanpak is gericht op de individuele leerling, zo onderzoeken we als een kind bij ons start eerst hoe hij of zij het beste kan leren. Aan de hand van de Leervoorkeurentest bepalen we vervolgens gezamenlijk de leerstrategie. Bij KNAP! kan iedereen leren!"

Feestelijke opening en gratis lezing

De officiële opening van het pand is op woensdagavond 22 februari om 18.30 uur. U bent welkom voor een rondleiding en om de opening feestelijk te vieren. Na de opening geeft John Cliteur van Purple Monkey Breinonderwijs een gratis lezing over Leer Leren, deze start om 19.30 uur. Wilt u naar onze opening en/of de lezing komen? Meldt u zich dan aan via www.knapleren.nl/lezingen

Openingsactie voor nieuwe leerlingen

De intake t.w.v. 115 euro is t/m 15 maart gratis. Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding en kennismakingsgesprek. We leggen u graag meer uit over KNAP! werkwijze en mogelijkheden.