• The Full Monty

    Lampegiet

Hitmusical The Full Monty naar Theater De Lampegiet

07-12-2017, 15:20 | Lezersnieuws | Jari Jansen

Hitmusical The Full Monty komt naar Nederland. Met Joey Ferre als hoofdrol speler belooft het een spektakel te worden. Mannen die geen baan, vriendin en geen toekomst meer hebben, besluiten een strip-act te maken. Vrijdag 19 & zaterdag 20 januari in Theater De Lampegiet.

De mannen hebben nog één ding wat ze kunnen kwijt raken. En dat zijn hun kinderen. Door een tekort aan geld waardoor ze de alimentatie niet kunnen betalen besluiten de mannen een strip-act te beginnen. En dan niet een suffe, nee meteen Full Monty! De musical werd een wereld hit en de Oscar-winnende filmversie van The Full Monty is inmiddels een klassieker. Overal worden de mannen, die het aandurven om op het toneel 'The Full Monty te gaan', in de armen gesloten.

Gespeeld door o.a. Joey Ferre, Brigitte Heitzer, Ad Knippels, Brigitte Nijman en Dennis Willekens belooft het een aanstekelijke, pikante en ontroerende musical te worden.

De voorstelling begint om 20:00 uur en kost € 30,00 per persoon. Tickets kunnen online besteld worden op de website van Theater De Lampegiet of van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 -13:00 uur de balie van het theater