• Harrie Jekkers & Klein Orkest

    Jaap Reedijk

Harrie Jekkers en Klein Orkest bijna uitverkocht

11-10-2017, 14:30 | Lezersnieuws | Jari Jansen

Voordat Harrie Jekkers bekendheid kreeg als cabaretier, was hij van 1979 tot 1985 zanger van de succesvolle popgroep Klein Orkest. Nederland viel destijds als een blok voor hits als : "Later is allang begonnen" , "Laat mij maar alleen", 'o, o Den Haag" en "Over de Muur". In 2017 wilt Jekkers nog één keer terug naar zijn muzikale roots. Op zaterdag 18 november is hij te zien in een bijna uitverkochte Lampegiet.

Harrie Jekkers wil vroeger nog 1 keer laten terugkomen in de vorm van een muziektheaterprogramma over en door Klein Orkest. Jekkers zal op zijn eigen cabareteske wijze vertellen over het ontstaan en het einde van die band, en hij zal daarbij worden begeleid door twee oorspronkelijk bandleden: Chris Prins (bas), Niek Nieuwenhuijsen (drums) en de nieuwe aanwinst Henk Jan Heuvelink (toetsen).

De voorstelling begint om 20:00 uur en kost € 27,50 per persoon. Tickets kunnen online besteld worden op de website van Theater De Lampegiet of van dinsdag t/m vrijdag tussen 10:00 -13:00 uur de balie van het theater