• In de studio met Nando Kok

    Diana Hoek

Groep 7 van de Grondtoon uit Veenendaal in de uitzending van Grootnieuwsradio

04-11-2016, 20:20 | Lezersnieuws | Deborah van Ee

Afgelopen donderdag zijn de kinderen van groep 7 van de Grondtoon uit Veenendaal op bezoek geweest in de radio-uitzending van Grootnieuwsradio in Veenendaal. Ik ben hun stagejuf (Deborah van Ee, derdejaarsstudent Pabo). Ik had samen met de kinderen het thema 'nieuws en media' behandeld. Na het bezoek liet ik de kinderen een krantenbericht schrijven, en ik vertelde dat ik het beste bericht naar de Veenendaalse krant zou sturen. Vandaar dit bericht! En dit krantenbericht is het geworden:

Naar Groot Nieuws Radio

Groep 7 van basisschool De Grondtoon is donderdag 3 november naar Groot Nieuws Radio geweest. De kinderen vonden het heel erg leuk!!! Ze kregen een rondleiding in de studio van Groot Nieuws Radio. Het was er eigenlijk heel erg klein. Deze keer deed Nando Kok de uitzending. De kinderen mochten allerlei vragen stellen, meekijken en ook iets zeggen. Aan het eind kreeg elk kind een aandenken in de vorm van een magneetje. Wat een belevenis!

Groetjes Irene, Niels en Lars.

Wat zou het geweldig tof zijn als dit bericht in de krant zou komen. Ik heb al tegen ze gezegd dat ze jullie krant goed in de gaten moeten houden.

Met vriendelijke groet,

Deborah van Ee