• Uitreiking Groenteman met Ster 2017

    Charles Batenburg

Gijs van de Hoef wederom bij de top van Nederland

12-10-2017, 13:00 | Lezersnieuws | C. de Graaf

Groente- en fruitspecialist Gijs van de Hoef, gevestigd te Veenendaal, is tijdens de feestelijke uitreiking van "Groenteman met Ster 2017" wederom bekroond met de maximale 3 sterren. Vorig jaar tijdens de eerste editie van Groenteman met Ster zat Gijs van de Hoef al bij de top van de branche met het behalen van de drie sterren. Zij behoren met dit resultaat, samen met nog drie andere 3 sterwinnaars, tot de beste groente- en fruitspeciaalzaken van Nederland. De sterren zijn het resultaat van een strenge beoordeling en een bekroning voor uitzonderlijke prestaties op het gebied van kwaliteit, service, organisatie en klantgerichtheid.

Om 1 ster te behalen is een score tussen de 8 en 8,5 nodig, voor 2 sterren een score tussen de 8,5 en 9 en voor 3 sterren is een score van een 9 of hoger vereist. Groentespecialisten nemen deel aan twee meetrondes: een meetronde van de 'achterkant' van de onderneming, waarbij de gehele organisatie achter de schermen wordt doorgelicht. Hierbij komen zaken aan bod zoals hygiëne en financiele bedrijfsvoering. En er is een uitgebreide meetronde van de 'voorkant' van de onderneming, waarbij alle onderdelen die de klant ziet en ervaart worden getoetst. Deskundige vakjury's, mysteryshoppers, winkelbeoordelaars en klanten beoordelen de groenteman uitgebreid in deze twee rondes. De sterwinnaars vertegenwoordigen daarmee de top van de ambachtelijke groente- en fruitspeciaalzaken in Nederland.

Door de gedegen beoordeling en de uitgebreide rapportages, weet elke groentespecialist waar zijn kracht ligt en ook waar zijn kansen liggen. Deelnemen aan een verkiezing zoals Groenteman met Ster doe je samen met je team. Alles binnen het bedrijf moet kloppen en daar spelen zowel de ondernemer(s) als alle medewerkers een belangrijke rol in. Ondernemer Gijs van de Hoef, is dan ook vol lof over zijn team, waarmee deze topprestatie is bereikt. "Iedere medewerker heeft zijn of haar eigen rol binnen het bedrijf en met elkaar heeft dat ertoe geleid dat we wederom bij de beste groentespeciaalzaken van Nederland behoren. Zij verdienen allemaal een pluim. We zijn dan ook super trots op ons team en de prestatie die we met elkaar hebben behaald".

"De echte beloning is toch het feit dat we iedere dag weer blije en tevreden klanten in onze winkel mogen ontvangen, daar doe je het allemaal voor. Onze klanten zullen de komende tijd dan ook zeker merken dat we wat te vieren hebben", aldus een trotse Gijs van de Hoef.