• Veel voetbal plezier bij VV De Merino's

    VV De Merino's

Drie dagen voetbal plezier bij VV De Merino's een succes

22-10-2017, 19:11 | Lezersnieuws | VV De Merino's

Tijdens de herfstvakantie waren er 3 geweldige clubvoetbaldagen bij VV De Merino's. Voetbaldagen die in samenwerking met de landelijke organisatie Clubvoetbaldagen wordt gehouden. Kinderen van diverse clubs uit de omgeving deden hier dan ook aan mee. Het is namelijk een regionaal evenement, maar vindt plaats op het terrein van VV De Merino's.

Jongeren van 6 tot 13 jaar kregen de kans om kennis te maken met diverse spellen en activiteiten gericht op voetbal. Het ging er niet om of je nu geweldig voetbaltalent had, maar het ging om het plezier en samenwerken. De kinderen hebben genoten van diverse voetbalactiviteiten en ook de voetbalquiz werd vol overgave gespeeld.

En wat te denken van de landenbingo met leuke prijzen. Uiteindelijk kregen alle kinderen een oorkonde van deelname, een vaantje een leuke groepsfoto en ging iedereen met een prijs naar huis. De vereniging is trots op de vele vrijwilligers die deze 3 dagen tot een succes hebben gemaakt.

Alle kinderen waren 3 dagen lang welkom bij De Merino's van 9 tot 17 uur, dus een prima alternatief voor buitenschoolse opvang tijdens de vakantie. Volgend jaar op 23-24-25 oktober 2018 zullen zij weer de clubvoetbaldagen organiseren.